panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΓΔΟΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Ν. ΡΟΕΙΝΟ Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

Κοινοποίηση

Είμαι γέννημα θρέμμα και κατοικώ μόνιμα στο Ν.ΡΟΕΙΝΟ. Μια δημοτική κοινότητα που όπως επεσήμαναν και οι προηγούμενοι συντοπίτες μου έχει εγκαταλειφθεί τελείως από την Δημοτική Αρχή.

Το οδικό δίκτυο είναι σε άθλια κατάσταση και μοιάζει σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Για την καθαριότητα ας μην μιλάμε καλύτερα. Κανένα μικρό ή μεγάλο έργο για την περιοχή μας, όχι απλώς δεν έχει γίνει, αλλά ούτε καν έχει προγραμματισθεί.

Η πικρία και η απόγνωση των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών είναι μεγάλη. Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά είναι αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης που βιώνουμε.

Για αυτό αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κων/νος Μάκαρης για κοινή συμπόρευση στις επικείμενες εκλογές που έρχονται.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος με το δείγμα γραφής που έχει δώσει έως τώρα με την παρουσία του στην περιοχή μας αποτελεί και την μοναδική λύση για να αλλάξουν τα Δημοτικά πράγματα. Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του στις εκλογές στο Ν. ΡΟΕΙΝΟ.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Related posts

Υποψήφια με τη “Δυνατή Ερμιονίδα” η καταξιωμένη Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Στέλλα Μποβόλου

Ομάδα Σύνταξης

Βλάβη της ΔΕΗ στο κεντρικό αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών – Σε ποια χωριά υπάρχει πιθανότητα διακοπής υδροδότησης

Διεθνές βραβείο καλύτερης ταινίας στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου