panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΝΤΥΠΟΣ ΤΥΠΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικό Δελτίο Περ. Πελοποννήσου: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή

Κοινοποίηση

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή περιέχει το σημερινό αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αστυνομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.6.2023) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (6.6.2023) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από περίπτερο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (6.6.2023) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (6.6.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία ου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -208,2- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Related posts

Αργολίδα: Τι έδειξε η καταμέτρηση των Υδροβίων Πουλιών στον υγρότοπο Ναυπλίου – Ν.Κίου

Δήμος Άργους Μυκηνών: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εγγραφών μέσω σε ΕΣΠΑ σε βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ

Τάσος Χρόνης Δήμαρχος Επιδαύρου: Yπάρχουν άνθρωποι που πονάνε περισσότερο – Είναι αυτοί που έπαθαν ζημιές