ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

Συναρπαστική νίκη με ανατροπή της Ίριδας Άργους επί της Παναχαϊκής

Κοινοποίηση

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ομάδα βόλεϊ της Ίριδας Άργους επικράτησε της Παναχαϊκής με 3-2 (17-25, 19-25, 25-18, 25-23, 15-11) σετ, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΠ και παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Πάτρας μπήκε πολύ δυνατά και πήρε προβάδισμα με 2-0 σετ, όμως τα κορίτσια της Ίριδας με αντεπίθεση διαρκείας πήραν τα τρία επόμενα σετ και έφτασε στη νίκη με τις κοκκινόμαυρες να χάνουν ευκαιρία να πάρουν μία νίκη που θα τις ανέβαζε στην κορυφή.

Πλέον η Ίριδα έχει 19 βαθμούς και η Παναχαϊκή έχει 17 βαθμούς.

Τον αγώνα μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνων Δ.Καμπόσος, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Κρίγγος, Μ. Ρέσκος, Θ. Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ. Π. Σκούφης, και η πολιτευτής της ΝΔ και δικηγόρος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.

Related posts

Με αέρα νικητή υποδέχονται οι κάτοικοι των χωριών μας τον Δημήτρη Καμπόσο: Έχουμε Δήμαρχο!

admin

Ο Νίκος Γκαβούνος ανανεώνει την υποψηφιότητά του με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας”

admin

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Συνδυασμού ”Αλλαγή Πορείας”

admin