panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η 18η Εθελοντική Αιμοδοσία των 7 Δημοτικών σχολείων του Άργους

Κοινοποίηση

Το Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 7 Δημοτικών σχολείων Άργους ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην 18η Εθελοντική Αιμοδοσία “Μαθήματα Ζωής” , που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την Τράπεζα Αίματος, στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη δήμου Άργους Μυκηνών.

Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Αιμοδοσίας Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άργους για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε μας κάλεσμα και για την στήριξη τους στην όλη μας προσπάθεια.

Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ Κο Παναγιώτη Σκούφη καθώς και την υπεύθυνη της βιβλιοθήκης Κα Πένυ Μπρούσαλη Καχριμάνη για την παραχώρηση της αίθουσας.

Παράλληλα με την αιμοδοσία μας πραγματοποιήθηκε άλλη μια δράση εθελοντική , προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από την εταιρεία Bergmann Kord “Hair for help” Δωρίζω μαλλιά χαρίζω χαμόγελα , στην οποία μικροί μας φίλοι συμμετείχαν δωρίζοντας τα μαλλιά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κα Αλεξάκου Ματίνα που με την βοήθεια της πραγματοποιήθηκε η παράλληλη δράση & στους κυρίους Βαρδή Κορδερά, Σπύρο Μάινα της εταιρείας Bergmann Kord για την σπουδαία εθελοντική δράση.

Για όσους δεν κατάφεραν σήμερα να αιμοδοτήσουν , μπορούν να πάνε στο Νοσοκομείο στο Τμήμα Αιμοδοσίας και να δώσουν αίμα για την Τράπεζα Αίματος των Δημοτικών Σχολείων.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο αγώνας που όλοι μας δίνουμε για προσφορά αίματος ποτέ δεν σταματάει!!

Έτσι , όπως και σήμερα η δράση μας έκλεισε με επιτυχία και πολλά χαμόγελα ευελπιστούμε πως και στο επόμενο μας ραντεβού , πάλι αυτή η μέγιστη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης θα κλείσει στην αγκαλιά της και νέους εθελοντές αιμοδότες και θα χαρίσει ακόμα περισσότερα χαμόγελα!!!

Με εκτίμηση
Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 7 δημοτικών σχολείων δήμου Άργους Μυκηνών

Related posts

Η Καλλιόπη Σπανού από την Καρυά Αργολίδας υπηρεσιακή Υπουργός Εσωτερικών

Ομάδα Σύνταξης

Αργολίδα: Όλα τα αποτελέσματα ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου

Συνελήφθη νεαρός με ναρκωτικά χάπια και κάνναβη στο Ναύπλιο