panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελένη Παπαθανασίου: Μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας

Κοινοποίηση

Ονομάζομαι Ελένη Παπαθανασίου και είναι τιμή μου που είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Άργους- Μυκηνών με το Συνδυασμό του Δημήτρη Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας» .

Ως Οικονομολόγος και Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Άργους, καθώς και μητέρα, δεσμεύομαι να υπηρετήσω και να εργαστώ για το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας.

Πιστεύω ότι ο Δήμος μας έχει τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης και με το σωστό όραμα και την κατάλληλη ηγεσία, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας εστιάζοντας σε τρεις βασικούς πυλώνες: καινοτομία, συμμετοχικότητα και βιωσιμότητα.

Αγκαλιάζοντας νέες ιδέες, τεχνολογίες και προσεγγίσεις, μπορούμε να προωθήσουμε την οικονομική ανάπτυξη, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες απασχόλησης και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων στον Δήμο μας ενώ παράλληλα προωθώντας προγράμματα STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, and Mathematics) στα σχολεία μας και παρέχοντας ευκαιρίες Δια Βίου Μάθησης,θα βοηθήσω στη πρόσβαση των συμπολιτών μου στην ποιοτική εκπαίδευση.

Θα εργαστώ προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των δημόσιων υποδομών, συμπεριλαμβανομένων των δρόμων, των δημόσιων μεταφορών και των δημόσιων εγκαταστάσεων, ώστε να καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες της αναπτυσσόμενης κοινότητάς μας.

Εάν εκλεγώΔημοτική Σύμβουλος, θα εργαστώ ακούραστα για τη διαφάνεια, τη συμμετοχικότητα και τη συμπερίληψη στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, δημιουργώντας ευκαιρίες για ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών.

Με την δημιουργία δημόσιων φόρουμ, και διαδικτυακών πλατφορμών, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι φωνές όλων των κατοίκων ακούγονται και λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση των απαραίτητωνπολιτικών.

Θα υποστηρίξω πρωτοβουλίες για πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δράσεις οι οποίες οχυρώνουν τις τοπικές επιχειρήσεις και καθορίζουν την ταυτότητας του Δήμου μας.

Θα ενστερνιστώ τις ανησυχίες σας, θα προωθήσω τις ιδέες σας και θα συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους, τους τοπικούς φορείς και τις κοινοτικές ομάδες για την επίτευξη των κοινών μας στόχων ενημερώνοντας σας για τις αποφάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας

Γνωρίζοντας την αξία της βιώσιμης ανάπτυξης θα εργαστώ για την εφαρμογή αναπτυξιακών πρακτικών που προστατεύουν τους φυσικούς μας πόρους, διατηρούν την πολιτιστική μας κληρονομιά και προωθούν πρωτοβουλίες, όπως οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η μείωση των αποβλήτων και η προστασία του περιβάλλοντος.

Θα υποστηρίξω τον έξυπνο πολεοδομικό σχεδιασμό που προάγει τη δυνατότητα περιπάτου, την προσβασιμότητα, και τους χώρους πρασίνου, ώστε να δημιουργηθεί ένα υγιές και βιώσιμο περιβάλλον για την κοινότητά μας αφού επιβάλλεται να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη του Δήμου μας ως έναν χώρο που προσελκύει τους νέους και διατηρεί τους κατοίκους του.

Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τα συμφέροντα του Δήμου μας και των κατοίκων του, αλλά δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου. Χρειάζομαι την υποστήριξή σας και την ψήφο σας για να γίνει αυτό το όραμα πραγματικότητα.

Μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας με κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους του

Σας ευχαριστώ και ζητώ την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας.

Related posts

Συνεδριάζει με 4 θέματα το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Ο υπ. Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην ΟΜ Ναυπλίου

Ομάδα Σύνταξης

Εφυγε απο την ζωή ο Θάνος Κοτίτσας