panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Ερμιονίδας: Εκτός ομάδας 7 ποδοσφαιριστές και ο γυμναστής

Κοινοποίηση

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι αποτελούν παρελθόν για τον σύλλογό μας οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κουζής, Δημήτρης Αρσενίδης, Θαρλίς Σαρτόρι, Βησσαρίων Δρόσος, Δημήτρης Φυτόπουλος και ο γυμναστής Δημήτρης Καρκαλέτσος.

Οι παραπάνω δεν επέστρεψαν, ως όφειλαν, στις προπονήσεις της ομάδας στις 29 Δεκεμβρίου, μετά και την ολοκλήρωση των διακοπών των Χριστουγέννων, έχοντας λάβει τον μισθό του τελευταίου ολοκληρωμένου, με αγωνιστικές υποχρεώσεις, μήνα (Νοέμβριος) και έτσι δε θα συνεχίσουν στον σύλλογό μας.

Στο ρόστερ της ομάδας μας δε ανήκει, πλέον, και ο ποδοσφαιριστής Αλεξάντερ Λαλόρ, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε. Επίσης, πριν από μερικές εβδομάδες λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Διγκόζη, καθώς ο τελευταίος δεν μπορούσε, λόγω προσωπικών λόγων, να συνεχίσει στον σύλλογό μας.

Την ίδια ώρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη οι προσπάθειες της διοίκησης, σε συνεννόηση με τον προπονητικό τιμ, για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Υπάρχει, μάλιστα, συμφωνία με συγκεκριμένους παίκτες και άμεσα ο σύλλογός θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόκτησή τους.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Related posts

Παναργειακός: Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου Αργολίδας

Άργος: Ξεκάθαρη νίκη έδειξε για τον Δημήτρη Καμπόσο η ανεπανάληπτη κεντρική του ομιλία – βίντεο

Ανδρέας Πουλάς: Θα συνεχίσω να δίνω τις μάχες για τη λύση των προβλημάτων της Αργολίδας