panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακοίνωση του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου για τις Χειμερινές Εκπτώσεις

Κοινοποίηση

O Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει το αγοραστικό κοινό ότι από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου έως και 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι επιχειρήσεις της πόλης μας θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό φροντίζοντας να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες του αγοραστικού κοινού .

Ενημερώνουμε επίσης , ότι την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων όπου φέτος είναι η 14η Ιανουαρίου 2024 καθώς και την δεύτερη Κυριακή 21η Ιανουαρίου , τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά προαιρετικά με ενδεικτικό ωράριο λειτουργίας 11:00πμ – 15:00μμ.

Υπενθυμίζεται ότι Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου , με την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου και με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, προτείνει να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά , εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας– Στηρίζουμε τον Τόπο μας, και σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τιμές , την άριστη ποιότητα και τις ευκαιρίες των προϊόντων , που διαθέτουν τα καταστήματα μας.

Δεν ξεχνάμε πως τα χρήματα που καταναλώνουμε στις τοπικές μας επιχειρήσεις παραμένουν και «κινούνται» στην πόλη μας!

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπόρους και τους καταναλωτές καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές!!!

Ψωνίζουμε στη πόλη μας ! Στηρίζουμε την Τοπική Κοινωνία!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Related posts

Βραβεία για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας στον πανελλήνιο διαγωνισμό “Αστέρι της ευχής” του “Make a wish”

Ομάδα Σύνταξης

Σαρωτική νίκη του Δημήτρη Ορφανού στο Ναύπλιο

Συνελήφθησαν τρία άτομα για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης στην Αργολίδα