panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ.Χρόνης: Η Τραχεια, το Κολιακι και οι μικρότεροι οικισμοί ήταν πάντοτε ένα κύτταρο επιχειρηματικότητας και πρωτογενούς παραγωγής

Κοινοποίηση

Η Τραχεια, το Κολιακι και οι μικρότεροι οικισμοί που απαρτίζουν την Δημοτική Κοινότητα Τραχειάς (Βοθυκι, Καλυβαίικα, Κουτρουμπαίικα, Εξοχή, Ματαραγκα, Σταυρός κλπ) ήταν πάντοτε ένα κύτταρο επιχειρηματικότητας και πρωτογενούς παραγωγής!

Μετά τις αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών στράφηκαν στην διοχέτευση των προϊόντων εκτός Δήμου και ανέπτυξαν δίκτυο πωλήσεων σε Αθήνα και άλλα μέρη!

Ονομαστα ποιοτικά προϊόντα όπως τα τυροκομικά, τα προϊόντα άρτου, τα ζυμαρικά και τα παξιμάδια έκαναν γνωστό στην Ελλάδα και όχι μόνο τον τόπο μας.

Πλέον λιγότεροι κάτοικοι αλλά με ιδιαίτερη θέληση ζουν, επιχειρούν και αναπτύσσουν τον τόπο τους!

Το κυριότερο έργο μας ήταν η εξεύρεση λύσης και η αγορά της γεώτρησης, μετά από πολλά χρόνια, λύνοντας το προβλημα της ύδρευσης!

Επισκευασαμε το δημοτικό κτίριο στην Τραχειά, τοποθετησαμε όργανα παιδικών χαρών και στα δύο χωριά (θέλουμε να ολοκληρωθεί το έργο αυτό άμεσα), τοποθετησαμε μπασκετες και φυσικά δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην αγροτική οδοποιία άλλα και σε δημοτικούς δρόμους.

Η επόμενη 5ετια είναι μια περίοδος αναπτύξεις μεγάλων έργων ασφαλείας, όπως ειδική σήμανση και πεζοδρόμιο εντός οικισμών, ολοκλήρωση των επισκευών στα Δημοτικά μας κτίρια και ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων.

Με μια ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει προχωράμε δυνατά στο Δήμο Επιδαύρου του 2028!!!

Συνεχίζουμε…

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

Related posts

Ανοιξιάτικος ο καιρός για μια βδομάδα – Δυσοίωνες οι προβλέψεις για την 28η Οκτωβρίου

ΤΣΟΥΡΝΟΣ: Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατάδα στην πόλη του Άργους