panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τεράστιο deal για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Αργολίδα – Ο Παναργειακος B.C. συμφώνησε με τον Χάρη Κουλουριώτη

Κοινοποίηση

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συμφωνία μας με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Χάρη Κουλουριώτη, του οποίου το όνομα είναι συνυφασμένο με τις επιτυχίες, την άρτια γνώση του μπάσκετ και την μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά του!
Ο πολύπειρος coach αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του αναπτυξιακού σχεδιασμού της ομάδας μας, αλλά και την τεχνική επίβλεψη όλων των τμημάτων μας, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του για το μεγάλο όραμά μας, την ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος στην Αργολίδα.

Ο Παναργειακός B.C., πιστός στο μπασκετικό του πλάνο, δίνει τεράστια σημασία στα τμήματα υποδομών, καθώς είναι προσηλωμένος στον πολυπόθητο στόχο του, που δεν είναι άλλος, από τη σωστή διάπλαση αθλητών του μπάσκετ και τη διαμόρφωση (από μικρή ηλικία) αθλητών, που σε λίγα χρόνια θα είναι πλήρως καταρτισμένοι και ικανοί να αγωνιστούν σε Πρωταθλήματα μεγαλύτερων κατηγοριών.

O Χάρης Κουλουριώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Ιουλίου του 1980.

Ως αθλητής αγωνίστηκε στον Τρίτωνα, στον Αστέρα Εξαρχείων, στην ΑΕ Κομοτηνής και τη Δόξα Πολυγώνου.

Αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής το 2005.

Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων, ενώ παράλληλα ήταν συνεργάτης στο Ανδρικό, αλλά και στο Γυναικείο τμήμα που αγωνιζόταν, στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Το 2004 εντάχθηκε στο τεχνικό team του Αιγάλεω στην Α2, κερδίζοντας την άνοδο στην Α1 (σημερινή BASKET LEAGUE) το 2006 και παραμένοντας μέχρι το 2009.

Στην συνέχεια, από το 2009 έως το 2013, ήταν μέλος του τεχνικού team του Ηλυσιακού στην Α1.

Παράλληλα διετέλεσε πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας του Αθηναϊκού στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

Ξεκίνησε την season 2013 – 14 στον Ίκαρο Χαλκίδας ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καλαφατάκη και στην συνέχεια της season ακολούθησε τον Γιώργο Κετσελίδη στο Λίβανο, για λογαριασμό της Champville.

Την επόμενη διετία (2014 – 16) ήταν στο πλευρό του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο.

Μια σεζόν αργότερα επέστρεψε στην Α2 δίπλα στον Μιχάλη Κουταλιανό για τον Αίολο Αστακού, παίρνοντας μέρος στα play-off ανόδου για την Basket League.

Το 2017 ανέλαβε ως πρώτος προπονητής τον, νεοφώτιστο στην Β’ Εθνική, Ιπποκράτη Κω, οδηγώντας τον στην 3η θέση του Νοτίου ομίλου και στην άνοδο στην Α2.

Την επόμενη χρονιά πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική άνοδο στην Α2, αυτή τη φορά έχοντας τα ηνία του Οίακα Ναυπλίου, οδηγώντας τον μάλιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο τιμόνι του Οίακα κάθισε για άλλες 3 χρονιές, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α2 (σημερινή ELITE LEAGUE).

Την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν Ομοσπονδιακός Προπονητής, με κύρια ευθύνη το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα στις περιοχές της Ανατολικής και Νοτίου Πελοποννήσου (ΕΣΚΑΚ & ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) και ταυτόχρονα άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καλαμπόκη στην Εθνική Ομάδα των Παίδων, όπου θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί στην Πόλη των Σκοπίων, στις αρχές Αυγούστου.

Χάρη καλωσόρισες στη μεγάλη οικογένεια του Παναργειακού και σου ευχόμαστε ολόψυχα να μεταλαμπαδεύσεις με επιτυχία τις σημαντικές σου γνώσεις στα παιδιά των ακαδημιών και τους αθλητές μας!

Related posts

Το Λυγουριό, ο υπέροχος τόπος μας, έχει ιστορία που δεν σηκώνει παζάρια και δυνατότητες που τον κάνουν μοναδικό !

Νίκος Γκαβούνος Πρόεδρος Γηροκομείου Άργους: Όσο υπάρχει το ελληνικό φιλότιμο η Ελλάδα μας θα υπάρχει!!!

Τολό: Γιορτάζει το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας στο Δασκαλειό