panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Χρόνης: Η Αρχαία Επίδαυρος είναι η δεύτερη σε μέγεθος δημοτική κοινότητα και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση επιχειρήσεων του Δήμου μας

Κοινοποίηση

📌Με το μικρό Θέατρο, τη Βυθισμένη πολιτεία και άλλες αρχαιότητες προσελκύει επισκέπτες είτε με αφορμή το μνημειο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου είτε για τη φυσική ομορφια του χώρου.

✅️Το λιμάνι, οι τουριστικοί οικισμοί (όπως το Γιαλάσι) αλλά και το κυρίως χωριό συγκεντρωνουν κάθε χρόνο πλήθος φίλων του τοπου μας, ενώ η εύφορη Επιδαυρια Γη παράγει ποιοτικά προϊόντα!

✅️Την 4ετια που διανυσαμε δόθηκε μεγάλος αγώνας για την τακτοποίηση του προβλήματος του Λιμένα και την περαιτέρω ανάπτυξη του και πλέον λέμε με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα έχουμε λύσει αυτό το ζήτημα που ταλανιζει πολλές δεκαετίες τον τόπο.

✅️Η χρηματοδότηση υποδομών μέσω προγραμμάτων για όλο το Δήμο όπως η αγροτικη και δημοτική οδοποιία, η δημιουργία του παιδικού σταθμού, η αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων, η ανάπλαση της πλατείας Αρχαίας Επιδαύρου, η λιθοδομη πέριξ της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, η αλλαγή των υδρομετρων, η αναβάθμιση του Βιολογικού της Αρχαίας Επιδαύρου, η αναβάθμιση του αγροτουρισμου Επιδαύρου, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και ο συνεχής καθαρισμός των παραλιών, εργα τα οποία είναι υπό κατασκευή ή ενταγμένα, αποτιμωνται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ευρώ.

✒️Με όπλο τον ενταγμένο σε Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Δήμο μας, μετά από πρόταση και σχεδιαμο μας, με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 20.000.000€ η επόμενη πενταετία θα είναι περίοδος ιδιαίτερης ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου!

✌️Μετα τη δυναμική στελέχωση του συνδυασμού μας σας παρουσιάζω τα πρόσωπα που προέρχονται από την Αρχαία Επίδαυρο και μαζί θα φτιάξουμε το Δήμο Επιδαύρου του 2030!!

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

Related posts

Συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες σε όλη την Αργολίδα ο υποψ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος

Στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους

Ομάδα Σύνταξης

Δ. Ορφανός: Προχωρούμε με προσεκτικά βήματα μέχρι την πλήρη ανάληψη των καθηκόντων μας