panargolikos.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη του βουλευτή Αργολίδας Γ. Γαβρήλου στην Κυριακάτικη Kontra news

Κοινοποίηση

Tα βασικά σημεία από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη Kontra news και στον Χρήστο Κυμπιτζή, ο Γιώργος Γαβρήλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας:

– Η κατάρρευση και υποστελέχωση του ΕΣΥ είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και για την Αργολίδα. Χρειάζονται άμεσα προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, για να στηρίξουμε τις δομές Υγείας του Νομού…..Για να μπορεί η Αργολίδα να έχει μέλλον, είναι απαραίτητες πολιτικές που θα στοχεύουν στην μείωση του κόστους παραγωγής, τη βελτίωση των αρδευτικών υποδομών, τη μείωση του κόστους ενέργειας και την ενίσχυση της τιμής των προϊόντων. Πάνω σε αυτούς τους άξονες κινούνται οι προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για τον Νομό και με γνώμονα αυτούς θα διεκδικούμε καθημερινά καλύτερες συνθήκες για την Αργολίδα και τους κατοίκους της.

– Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να συναντηθεί με τα νέα κινήματα και να «γειωθεί» με την κοινωνία, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις τοπικές συλλογικότητες. Υπάρχουν περιθώρια συνεργασιών με δυνάμεις που πιστεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην ανάπτυξη των περιφερειών και που μπορούν να υπηρετήσουν τη χρηστή διοίκηση και τη διαφάνεια, σε μια εποχή που το πελατειακό και διεφθαρμένο κράτος της Δεξιάς και του κ. Μητσοτάκη θεριεύει. Ναι, μπορούμε να δούμε συνεργασίες και με πρόσωπα που προέρχονται από τον προοδευτικό χώρο και την ευρύτερη Αριστερά. Ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες, θα είναι λάθος να πορευτούμε μόνο με τα κομματικά μας λάβαρα.

– Θα στηρίξω έναν υποψήφιο που θα εγγυάται την ενότητα, τη διεύρυνση και την εκπροσώπηση δυνάμεων από το προοδευτικό κέντρο έως τη ριζοσπαστική Αριστερά. Που θα θέσει ως στόχο την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ, που θα βάλει προτεραιότητα τον προγραμματικό λόγο, που θα ενδυναμώσει την εσωκομματική δημοκρατία, δίνοντας μεγαλύτερη φωνή και ρόλο στα μέλη του κόμματος, υπηρετώντας με προσήλωση τις συλλογικές μας διαδικασίες.

Related posts

Αργολίδα: Προπλήρωσε 2.500€ για διακοπές σε χρεοκοπημένο πεντάστερο ξενοδοχείο και έχασε τα λεφτά της

Η κεντρική ομιλία της ΕΝΔΗΕΡ στα Δίδυμα Αργολίδας – βίντεο

Εξελέγησαν 15 Δήμαρχοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Σε 5 Δήμους η μάχη μεταφέρεται την 2η Κυριακή