panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση εργασίας του Επιμελητηρίου Αργολίδας με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαντζούνη

Κοινοποίηση

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 7 Απριλίου 2023 συνάντηση εργασίας στην Π.Ε. Αργολίδας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Μαντζούνη Ιωάννη, του Προέδρου κ. Δαμούλου Φώτιου και μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Η συνάντηση είχε σκοπό την ενδελεχή ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη για το αναπτυξιακό πλαίσιο του νομού όπως και την επισήμανση καίριων θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκπροσώπησαν πέραν του Πρόεδρου του, οι κ.κ. Δανούσης Εμμανουήλ Οικονομικός Επόπτης, Παπαθανασίου Θεόδωρος Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων και Μαγκλάρας Δημήτριος Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων. Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, γεγονός που επισήμαναν από κοινού όλοι οι συμμετέχοντες συνομιλητές.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δαμούλος Φώτιος εξέφρασε την ικανοποίησή του και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«…Σήμερα είχαμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Μαντζούνη, ανταλλάσσοντας σημαντικές προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της επιχειρηματικότητας του νομού μας. Συζητήσαμε για θέματα που άπτονται της λειτουργίας των επιχειρήσεων, για τη διαχείριση και εξεύρεση κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων, για τις αναπτυξιακές προοπτικές και προτεραιότητες του νομού, αλλά και για την ανάγκη πραγματοποίησης έργων υποδομής που θα τονώσουν την τουριστική και εμπορική κίνηση της Αργολίδας. Οι καίριες και εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις του κ. Μαντζούνη ενισχύουν τις προσπάθειές του Επιμελητηρίου Αργολίδας για τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στην περιοχή μας…»

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αργολίδας κ. Μαντζούνης Ιωάννης συμφώνησαν να επεκταθεί και να εμπλουτισθεί με κατάλληλες δράσεις η αγαστή συνεργασία των δύο φορέων προς όφελος της επιχειρηματικότητας της περιοχής μας.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Related posts

“Σαν παραμύθι”: Παρουσίαση βιβλίου της Βασιλικής Καχριμάνη στο Άργος

Τελικά αποτελέσματα στην Αργολίδα – Ανδριανός, Γαβρήλος και Πουλάς οι βουλευτές

Αργολίδα: Ανακοινώθηκαν οι Υποδιευθυντές – Τομεάρχες των Σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης