panargolikos.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης

Κοινοποίηση

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κορινθίας.
Ο κ.Τατούλης συνομίλησε με οινοποιούς και ξεναγήθηκε στους αμπελώνες, στα κελάρια και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των οινοποιείων της ευρύτερης περιοχής.
Οι αμπελουργοί αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις ζημιές που προκαλούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην παραγωγή τους. Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες λύσεις καταγραφής των ζημιών και πληρωμής των αποζημιώσεων και επανέλαβε το τρίπτυχο της «Νέας Πελοποννήσου για μία νέα ισχυρή και ανεξάρτητη Πελοπόννησο. Ο κ. Τατούλης συναντήθηκε στη συνέχεια και με τον Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο στο χώρο του Δημαρχείου και επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας.

Related posts

Άλκηστις και Ηρακλής: performance για χαμένους πρίγκηπες” στο 10ο Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”

Οι τιμές και τα προβλήματα αφανίζουν την καλλιέργεια αχλαδιού στη Δήμαινα Επιδαύρου

Ομάδα Σύνταξης

Άργος: Ο Κώστας Παναγιώτου επέστρεψε στον Παναργειακό