panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ

Δεν μπορούν να το πιστέψουν στο Τολό – Χάθηκε άδοξα στο δρόμο από Κορινθία για Αργολίδα

Κοινοποίηση

Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε σφοδρό τροχαίο, μετά από σύγκρουση της μοτοσικλέτας που οδηγούσε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Παγωμένοι είναι στο Τολό Αργολίδας με την είδηση του θανάτου ενός νέου άνδρα, αρκετά γνωστού στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο 32χρονος Π.Ι. που αρχικά είχε αναφερθεί πως είναι από το Άργος, έχασε άδοξα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας στον παράλληλο της εθνικής Οδού Κόρινθος- Τρίπολη με την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Άργους.

Η μοιραία σύγκρουση

Η μηχανή που οδηγούσε ο 32χρονος άνδρας από το Τολό συγκρούστηκε μετωπικά, για άγνωστο λόγο, με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που στοίχησε τελικά τη ζωή του μοτοσικλετιστή, ο οποίος καρφώθηκε πάνω στο όχημα με μοιραία κατάληξη.

Δεν πρόλαβαν να τον σώσουν

Ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στο σημείο μετέβησαν περιπολικά από το αστυνομικό τμήμα Νεμέας, καθώς και περιπολικό της Τροχαίας Κορίνθου, η οποία διεξάγει προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Related posts

«Φωτοβολταϊκά στη στέγη»: Προϋποθέσεις και δικαιούχοι – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Ομάδα Σύνταξης

Τάσος Λάμπρου: Σήμερα γιορτάζει το εκκλησάκι του Αγίου Επιφανίου

Τάσος Χρόνης: Η Αρχαία Επίδαυρος είναι η δεύτερη σε μέγεθος δημοτική κοινότητα και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση επιχειρήσεων του Δήμου μας