panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομική ένεση για το Ναύπλιο οι σχολικές εκδρομές μετά από τρία χρόνια πανδημίας

Κοινοποίηση

Το Ναύπλιο είναι αναμφίσβητητα εδώ και πολλά χρόνια κορυφαίος προορισμός για τις σχολικές εκδρομές, ειδικά την άνοιξη, με καθημερινές αφίξεις λεωφορείων από πολλές περιοχές της χώρας, που μετά από τρια χρόνια πανδημίας, το σημαντικό κομμάτι του σχολικού τουρισμού, επανέρχεται στην πόλη τονώνοντας οικονομικά την επιχειρηματικότητα.

Στους δρόμους του Ναυπλίου έχουν ξεχυθεί τις τελευταίες ημέρες μαθητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας, που έχουν επιλέξει την πρωτεύουσα της Αργολίδας για τις εκδρομικές τους αποδράσεις. 

Λίγες μόνο ημέρες πριν από το Πάσχα, δεκάδες σχολεία από όλη την Ελλάδα έχουν καταφτάσει στην πόλη η οποία θυμίζει μία απέραντη μαθητική κοινότητα.

Μόλις τις τελευταίες ημέρες, μετά και την 25η Μαρτίου έχουν κυριολεκτικά κάνει «απόβαση» στο Ναύπλιο πολλά σχολεία, ενώ οι μαθητικές εκδρομές αναμένονται να συνεχιστούν μέχρι και τις τελευταίες ημέρες πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

Το Ναύπλιο αποτελεί εδώ και χρόνια έναν γνωστό και αγαπητό προορισμό για όλους και έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε κορυφαίο σχολικό προορισμό για πολλές γενιές μαθητών.

Οι εκδρομές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην τόνωση της οικονομικής ζωής της πόλης. Τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες μαθητές έχουν κατακλύσει το Ναύπλιο και τα ξενοδοχεία του και αυτό φαίνεται και από την ικανοποίηση στην αγορά. 

Οι εκδρομές θα συνεχιστούν μέχρι και τις τελευταίες ημέρες πριν το κλείσιμο των σχολείων για τις διακοπές του Πάσχα, ενώ ενδέχεται να δούμε ένα μικρότερο κύμα εκδρομέων και μετά το Πάσχα.

Αυτή τη στιγμή, σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία στο Ναύπλιο φιλοξενούν σχολεα. Όλη αυτή η κοινότητα διαχέεται και στην αγορά της πόλης είτε στην εστίαση είτε στα εμπορικά καταστήματα. Είναι, λοιπόν, συνολικό το κέρδος.

Related posts

Ποιες υπηρεσίες θα παρέχονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ερμιονίδας

Ομάδα Σύνταξης

Η Δήμητρα Πλατή με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας” για μια ακόμα μεγάλη νίκη

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Επιδαύρου με τον υπ. Βουλευτή Γιώργο Γαβρήλο επισκέφθηκαν χωριά της περιοχής