panargolikos.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Με τις Μπάντες» το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας στην ΕΡΤ (βίντεο)

Κοινοποίηση

Η ΕΡΤ αποχαιρέτησε το καλοκαίρι «Με τις Μπάντες», με μια μεγάλη συναυλία που ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου στον Κήπο του Ραδιομεγάρου και ενθουσίασε επί τρεις ώρες το κοινό που είχε τη χαρά να την απολαύσει.

Περισσότερα από 20 συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρωτοποριακό project του ERTflix.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προγράμματος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Μπουρούσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα γίνεται για πρώτη φορά αυτό. Εγώ θα το έλεγα φεστιβάλ και όχι συναυλία, όπου 21 συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα, από τη Λάρισα, την Αργολίδα, την Κεφαλονιά, την Άρτα και άλλες περιοχές έρχονται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δουλειά τους εδώ στη σκηνή της ΕΡΤ. 

Είναι όλοι μέχρι 18 ετών, δηλαδή μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου. Θα δούμε και μαθητές δημοτικού στη σκηνή να παρουσιάζουν όλα τα είδη της μουσικής».

Τα συγκροτήματα αυτά μπήκαν στα studio της ΕΡΤ και ηχογράφησαν για πρώτη φορά επαγγελματικά ένα τραγούδι τους, ενώ παράλληλα γύρισαν το πρώτο τους video clip εκπροσωπώντας διαφορετικά είδη, από rock και pop μέχρι hip hop αλλά και παραδοσιακά και jazz. 

Τη συναυλία θα παρουσίασε ο Ζερόμ Καλούτα, ενώ special guest ήταν ο Stk.

Συμμετείχαν αλφαβητικά:

Alter Ego, Aurum, Black Velvet, Dark Roses, DEMONICA, French Fries, Garlic Bongs, Green Sound, Omikron Quartet, Painkillers, Red Wire, Rock Explorers, Singularity, Supervoid, The Deterrents, The P.A.G.S., Tradαγμα, Ηλεκtrons, Μ.Ε, Πεντοζαλισμένοι, Συνάφεια, Ταξιδευτές της Παράδοσης (Μουσικό Σχολείο Αργολίδας) κ.ά.

Related posts

Επίσκεψη του Δημήτρη Κωστούρου στο Αραχναίο

Ανοιξιάτικοι ψεκασμοί στην Αργολίδα: Τα μέτρα προστασίας για τις μέλισσες και η ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων

Ομάδα Σύνταξης

Άργος: Έναρξη μαθημάτων για τον Χορευτικό Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο “Άνθεμα”