panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία το 52ο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Υποβρύχιας Αλιείας στο Πόρτο Χέλι

Κοινοποίηση

Στo Πόρτο Χέλι διεξήχθη το 52ο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Υποβρύχιας Αλιείας στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2023, με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.). 

Τεράστιο ενδιαφέρον είχε και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψαροτούφεκου, το οποίο αποτελεί τον ύψιστο αγωνιστικό θεσμό για το υποβρύχιο ψάρεμα – ψαροτούφεκο στη χώρα μας. Διεξάγεται μια φορά κάθε χρόνο και σε ένα διαφορετικό μέρος της Ελλάδας. Φέτος συμμετέχουν 16 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Η διοργάνωση και η επιλογή της περιοχής

Την διοργάνωση του αγώνα είχε αναλάβει και φέτος ο Νίκος Καμπάνης, γνωστός για την προσφορά του στο αγωνιστικό ψαροτούφεκο τόσο σαν αρχηγός ομάδας αλλά και έφορος της ΕΟΥΔΑ. Επιπλέον στο Πόρτο Χέλι, έχει την υποστήριξη του Γιάννη Σιδέρη, 10 φορές Πρωταθλητή Ελλάδος, ο οποίος  διεκδίκησε και κέρδισε τον ενδέκατο τίτλο σπάζοντας για άλλη μία φορά το δικό του ρεκόρ.

Αλυτάρχης του αγώνα ήταν ο κ. Γιώργος Ιωάννου, Πρωταθλητής Ελλάδος 1998, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία και έχει φέρει εις πέρας αρκετούς πανελλήνιους αγώνες ως αλυτάρχης και παλαιότερα ως αθλητής .

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Related posts

Με 19 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας

Με επιτυχία τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης ντόπιων καλλιτεχνών στο Ναύπλιο

Ξεκίνησαν οι εργασίες από την Π.Ε. Αργολίδας για τον «Κόμβο Λυγουριού»