panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θρίλερ με την αγνοούμενη ψυχολόγο από το Άργος

Κοινοποίηση

Ηψυχολόγος Αγγελική Κυβεριώτη με καταγωγή από το Άργος αγνοείται, με αποτέλεσμα η μητέρα της και οι δύο αδελφές της να περνούν ώρες αγωνίας. Τα ίχνη της εξαφανίστηκαν πριν από περίπου έξι μήνες από σπίτι συγγενή της σε περιοχή των Αθηνών.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο MEGA φιλοξένησε την αδελφή της, Γεωργία που μίλησε για την εξαφάνιση της ψυχολόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελική έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την μητέρα της και η απουσία της την έχει κλονίσει.

Η 50χρονη Αγγελική είχε σπουδάσει ψυχολογία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ είναι γλωσσομαθής και δραστήρια. Πρόκειται για μία ευαίσθητη γυναίκα που είχε αφιερωθεί στον εθελοντισμό, βοηθώντας συνανθρώπους της που είχαν ανάγκη και ήταν εξαρτημένοι από ουσίες.

Τι αποκάλυψε η αδελφή της

Η μεγάλη αδελφή της Αγγελικής, Γεωργία δήλωσε στο MEGA: «Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα».

Related posts

“Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”: Κρίσιμα ερωτήματα προς τον κ. Ορφανό για μαρίνα, Τριανόν και κρυφή ατζέντα με Καράπαυλο

«Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη έρχεται στο Άργος

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον ο ανελκυστήρας στο Λύκειο Λυγουριού