panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Την ιστορική Μονή Αυγού επισκέφθηκαν μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Άργους

Κοινοποίηση

Όπως είχε προγραμματιστεί και οργανωθεί έγινε η δράση της Ένωσης Παλαιών προσκόπων Άργους συμμετέχοντας μέλη και φίλοι της ένωσης μας στην ιστορική Μονή αυγού.

Ξεκινώντας από το Άργος κατευθυνθήκαμε προς Λιγούρικο.

Προορίσαμε και φθάνοντας στο χωριό Αδάμη πήραμε τον πρωινό μας καφέ.

Συνεχίσαμε προς Πελεή. Στην διασταύρωση δεξιά που έλεγε προς Μονή αυγού και ακολουθώντας τον βατό χωματόδρομο για επτά χιλιόμετρα φτάσαμε.

Αφού περιπλανηθήκαμε σέ όλους τους χώρους της Μονής ( που σημειωτέων δεν έχει πλέον μοναχούς/μοναχές) συγκεντρωθήκαμε στον προαύλιο χώρο όπου μας μίλησε για την ιστορία της το μέλος μας Σιατερλής Παναγιώτης που παραπίπτοντος είναι και ο αρχιτέκτονας που έχει επιμεληθεί την ανακαίνιση και συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων με εντολή του υπουργείου πολιτισμού.

Απολαύσαμε την τέλια θέα και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Είχε όμως επέλθει πίνα και περνώντας από το πανέμορφο κέντρο ΠΟΤΑΜΙΑ σταματήσαμε να περιορίσουμε λίγο την πίνα μας.

Τα καταφέραμε και σκασμένοι από το πολύ φαγητό επιστρέψαμε στη έδρα μας με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε σύντομα στην επόμενη δράση / εξόρμηση μας……..

Δε πρέπει να παραλείψω, να ευχαριστήσω τους φίλους που μας τίμησαν με την παρέα τους, τον υπεύθυνο της δράσης Σιατερλή Παναγιώτη καθώς και τά μέλη της ΕΠΠ Άργους πού παρασύρθηκαν……….

Ο Αρχηγός
Ζαμπιάκος Δημήτρης

Related posts

Η Άννα – Μαρία Λαμπίρη υποψήφια με την “Δυνατή Ερμιονίδα”

Ομάδα Σύνταξης

Η κακοκαιρία “Ilina” πλήττει την Αργολίδα – Πως θα κινηθεί τις επόμενες ώρες

Ομάδα Σύνταξης

ΕΝΔΗΕΡ: Η Κοινότητα Κρανιδίου έστειλε το μήνυμα