panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η παράσταση Αστρέλια στο Άργος στα πλαίσια της 19ης εθελοντικής αιμοδοσίας Δημοτικών Σχολείων Άργους

Κοινοποίηση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Αστρέλια στα πλαίσια της 19ης εθελοντικής αιμοδοσίας της «Τράπεζας Αίματος των Συλλόγων Γονέων 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους».

Στις 24 Σεπτεμβρίου λοιπόν, στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» με την ευγενική χορηγία της ΚΕΔΑ, προσήλθε πλήθος κόσμου ώστε να στηρίξει την εθελοντική αιμοδοσία. Τα παιδιά και οι γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαστημική παράσταση Αστρέλια, μία συν-διοργάνωση και των 7 Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων που προσφέρθηκε ΔΩΡΕΑΝ προς όλους με την ευγενική χορηγία της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Οι συντελεστές της παράστασης, ετοίμασαν και ένα μικρό οπτικοακουστικό αφιέρωμα για του μικρούς μας φίλους, που ενημερώθηκαν για την σημασία της αιμοδοσίας.

Κατά την διάρκεια της παράστασης υπήρξε άφθονο γέλιο, συγκίνηση και πολλή διάδραση.

Η Αστρέλια και ο Αστέριος, θα επιστρέψουν στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μεγάλου Αλεξάνδρου, και θα παίξουν για τα δημοτικά σχολεία του Άργους και της ευρύτερης περιοχής. Αυτή τη φορά όμως θα παρουσιαστεί η Χριστουγεννιάτικη εκδοχή της παράστασης.

Πότε; 12 Δεκεμβρίου 2023

Εισιτήριο για τα σχολεία: 5 ευρώ

Κρατήσεις θέσεων : 6946499344 ή 6985760542

Related posts

Το Λυγουριό, ο υπέροχος τόπος μας, έχει ιστορία που δεν σηκώνει παζάρια και δυνατότητες που τον κάνουν μοναδικό !

Ναύπλιο: 8o Οpen Ξυλορακέτας στην παραλία Καραθώνας

ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη για τη «μεγάλη φυγή» των εργαζομένων στον Τουρισμό η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ομάδα Σύνταξης