panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

Κοινοποίηση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με γνωρίζετε από την μέχρι σήμερα δράση μου στα κοινωνικά   και αθλητικά δρόμενα της περιοχής μας. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και είμαι μητέρα 2 τέκνων.

Στα πλαίσια του εθελοντισμού συμμετέχω ενεργά και είμαι     μέλος στο Δ.Σ. του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας. Επίσης είμαι Γ. Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Είχα συμμετάσχει στις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές και είχα έλθει πρώτη σε σταυρούς προτίμησης από τον χώρο των γυναικών.

Επίσης είμαι μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.(Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Περιβάλλοντος-Αθλητισμού – Τουρισμού),στα πλαίσια λειτουργίας του οποίου έχω προτείνει και αναλάβει αρκετές επωφελείς για την νεολαία μας και όχι μόνο εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες.

Γνωρίζω ως εκ τούτου επαρκώς τα τοπικά μας ζητήματα και μπορώ να κρίνω αντικειμενικά και την πορεία καθώς και την απόδοση της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Η αξιολόγηση μου αυτή με οδηγεί να συμμετάσχω στον συνδυασμό του κ. Κων/νου Μάκαρη του οποίου εκτιμώ την δημιουργικότητα, την αποτελεσματική του παρέμβαση στα τοπικά μας ζητήματα, την εύστοχη και πετυχημένη οικονομική του δραστηριότητα.

Ελπίζω και πιστεύω ότι αυτές τις αρετές θα επιδείξει και σαν νέα Δημοτική Αρχή, για την επιτυχία της οποίας θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑ

Related posts

Έκτακτη Ανακοίνωση από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας

Σήμερα τα μέλη και οι υποψήφιοι της ΕΝΔΗΕΡ επισκέπτονται την Ερμιόνη

ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ