panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση του Τάσου Χρόνη στον Γιάννη Σαρρή: “Πλυντήριο τραμπουκισμών και πολιτικού βόθρου…”

Κοινοποίηση

Δυστυχώς ο διπρόσωπος κ. Σαρρής δεν βρήκε το θάρρος να απαντήσει στα γεγονότα που έγιναν το ξημέρωμα του Σαββάτου από τον εκλεκτό του, όπως μου απάντησε εμένα προσωπικά στη 1:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας!

Πως να το κάνει άλλωστε αυτό όταν μετά την προφορική καταδίκη του γεγονότος σε εμένα έξω από το γραφείο του, έπρεπε να περάσει από το διευθυντήριο του συνδυασμού του να ‘’καλύψει’’ τα ακάλυπτα;

Λειτουργώντας ως πλυντήριο τραμπουκισμών και πολιτικού βόθρου για μικροπολιτικά οφέλη έγραψε το μεσημέρι της ίδιας μέρας την ανακοίνωση του υποψηφίου του και αντί να παραμείνει εκεί προχώρησε και σε δική του ανακοίνωση, βγάζοντας και εισαγγελικό πόρισμα για τα γεγονότα, επικροτώντας και με έμφαση(!!!) την απόφαση του εκλεκτού του ότι έμεινε στην ομάδα και δεν έφυγε!!!

Ευτυχώς που κάνατε αυτή τη δήλωση κ. Σαρρή γιατί δείξατε το πολιτικό σας ήθος και ύφος. Μας βγάλατε από τη δύσκολη θέση να σας συγχαρούμε σε περίπτωση που είχατε το θάρρος, έστω να νουθετήσετε τον υποψήφιό σας!

Μιλάτε για οικογενειακά θέματα, θίγετε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την εκλογική διαδικασία, καθώς δεν είναι υποψήφιοι και όλα αυτά τα χρόνια έχουν δείξει διακριτική στάση σε κάθε θέμα που έχει να κάνει με το Δήμο και τη λειτουργία του, ακόμα και ως πολίτες που έχουν δικαίωμα να παρέμβουν. Φυσικά αναφέρομαι στη σύζυγό μου, την οποία στοχοποιείτε μονίμως στα δελτία τύπου σας.

Ευτυχώς γνωριζόμαστε πολύ καλά και ο καθένας έχει διαγράψει την πορεία του στη μικρό μας τόπο! Άλλος με τη δουλειά και την κοινωνική του παρουσία και άλλος με την προκλητική του συμπεριφορά!

Για να βάζουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά, δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω πάλι το περιστατικό, καθώς αυτό το έκανα ήδη και σε προσωπικό επίπεδο στον υποψήφιο Δήμαρχο όσο και στην Αστυνομία τη οποία κάλεσα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο εμπλεκόμενος την αντιλήφθηκε, αλλά αρκέστηκε σε επιφωνήματα αντί να ανοίξει την πόρτα να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Θα πω όμως ότι ουδέποτε πρότεινα στον εκλεκτό σας να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο μας, καθώς για να γίνει αυτό ζητούσε ως αντάλλαγμα συγκεκριμένη εκδούλευση, το επονομαζόμενο και ρουσφέτι, την οποία διαφήμιζε κιόλας στον περίγυρό του.

Σας τα ανέφερα όλα κ. Σαρρή με ονόματα και λεπτομέρειες και μου δηλώσατε άγνοια και ουσιαστικά αδυναμία υλοποίησης τέτοιων ‘’επιθυμιών’’, όπως είναι φυσικό.

Βέβαια οι ιδιωτικές συζητήσεις για να αποδειχθούν χρειάζεται αυτοί πουν τις κάνουν να διαθέτουν υψηλό κώδικα τιμής και ντομπροσύνη, άρα δεν περιμένω και πολλά…

Το κλίμα πόλωσης που επιχειρεί η ομάδα Σαρρή να δημιουργήσει είναι το τελευταίο ανάχωμα πριν τη συντριπτική ήττα στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ήττα όχι μόνο προσωπική και πολιτική αλλά ήττα πολιτικής νοοτροπίας και πισωγυρίσματος.

Δυστυχώς τα απόνερα αυτής της νοοτροπίας θα θίξουν τον τόπο και τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους οι οποίοι έπρεπε να ασχολούνται με τα κοινά!

Προφανώς και δεν τους ενδιαφέρει, προφανώς και με κάθε τρόπο ο στόχος είναι ένας να ‘’φύγει ο Χρόνης’’, έτσι απλά χωρίς σχέδιο, χωρίς όραμα, χωρίς σκέψη!

Δυστυχώς ο κ. Σαρρής και η ηγετική ομάδα του συνδυασμού του είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΉ διαφορά σε σχέση με όσες εκλογές μπορούμε να θυμηθούμε, όπου τέτοια τοξικότητα όχι μόνο δεν υπήρχε αλλα δεν σκεφτόμασταν ότι μπορεί να υπάρξει!

Προσπαθώ και προσπαθούμε να αναδείξουμε το έργο μας και το όραμά μας για τη συνέχεια του μεγάλου έργο που ξεκίνησε το 2019. Με αυτά τα στοιχεία θα πάμε στις εκλογές και με τα πρόσωπα που επιλέξαμε για την επόμενη μέρα της διοίκησης μας και σταματώ αυτό τον προεκλογικό κατήφορο εδώ!

Μείνετε σε αυτά και εσείς κ. Σαρρή, αν έχετε κάτι να δείξετε, αλλιώς διαβάστε του στίχους του Καβάφη : Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις.

Συνεχίζουμε ταπεινά αλλά δυνατά για να μη ζήσει ο τόπος μαύρες μέρες!

Τάσος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

Related posts

Ναύπλιο: Σύλληψη 20χρονου με στιλέτο και εξιχνίαση κλοπής

Άργος: Ο Νίκος Κανέλλος με πολυετή πείρα στα κοινά συστρατεύεται με την “Αλλαγή Πορείας”

Συνεχίζονται τα έργα αγροτικής οδοποιίας στο Νότιο Τμήμα του Άργους