panargolikos.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ

Αλεξάκου – Γκλιάτη Σταματίνα: Με την Δύναμη της Προσφοράς σε πρώτο πρόσωπο για ένα Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία

Κοινοποίηση
Αγαπητοί μου συμπολίτες ! Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είμαι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ.
Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το έτος 1995 όταν συμμετείχα ενεργά σε εξαιρετικές εκδηλώσεις πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς στον τότε Δήμο Άργους . 
Είμαι έγγαμη, μητέρα μιας κόρης ιατρού γενικής χειρουργού στο Υγεία . Ο σύζυγος μου διατηρεί επιχείρηση στην πόλη του Άργους ! 
Η αείμνηστη πεθερά μου Ερήμου Παρασκευή δασκάλα , μας εμφύσησε από πολύ νωρίς την έννοια της πραγματικής προσφοράς στον συνάνθρωπο και την σπουδαιότητα του να δίνεις . 
Ο Ερυθρός Σταυρός ήταν το πολύτιμο σημείο αναφοράς της και παραμένει και για εμάς . Είμαι μέλος τοπικών Σωματείων και συλλόγων Πανελλήνιας εμβλέλειας ! 
Τα τελευταία χρόνια προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου , με μεγάλη χαρά σε συλλόγους και φορείς δημιουργώντας σημαντικές εκδηλώσεις στα πλαίσια εορτών και αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων, ενδεικτικά :make -a – wish ,Όραμα Ελπίδας , hairforhelp για τον τόπο μου με ειλικρίνεια, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μου. Ο τόπος μας έχει μοναδικές δυνατότητες τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, με την πλούσια πολιτισμική παρακαταθήκη του αλλά και με έναν τόσο ισχυρό πρωτογενή τομέα. 
Η Μητέρα Τερέζα έλεγε : Μπορώ να κάνω πράγματα που εσύ δεν μπορείς . Μπορείς να κάνεις αυτά που δεν μπορώ εγώ .Μαζί μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα ! 
Ζητώ την στήριξη σας για να αγωνιστούμε μαζί και Μαζί να βάλουμε την δύναμη της προσφοράς στο επίκεντρο ! 
Επιθυμώ να αποτελέσω την ηχηρή φωνή σας στο Δημ. Συμβούλιο Δήμου Άργους Μυκηνών.
Εμπιστευτείτε με ! 
Με τιμή Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα 
Κεντρικό ψηφοδέλτιο +Αλεξάκου – Γκλιάτη Σταματίνα 
Με ψηφίζεται από όλον τον Δήμο Άργους Μυκηνών .

Related posts

Τραυματίας οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Ναύπλιο

Ομάδα Σύνταξης

Η Κορωνίδα Κοιλάδας Πρωταθλήτρια της Α1 κατηγορίας στην Αργολίδα

Ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ με 350 υποψηφίους κατέθεσε η «Αλλαγή Πορείας» (Video)