panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έξι συλλήψεις στην Αργολίδα για ναρκωτικά, όπλα και κλοπή

Κοινοποίηση

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Αργολίδα για διαφορετικές υποθέσεις που αφορούσαν παραβάσεις για ναρκωτικά, παράνομη κατοχή όπλων και καταδικαστικό εγγραφο για κλοπή.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (4.7.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνες που έγιναν σε ποιμνιοστάσιο και οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -50- εκατοστά, περίπου, τα οποία είχαν εκριζωθεί σε προγενέστερο χρόνο, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,8- γραμμαρίων, καθώς και τσεκούρι.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (4.7.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (4.7.2023), στο Άργος και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 50 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (4.7.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους –Μυκηνών, 57χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- λάμες, μήκους -8,5- και -6- εκατοστών, αντίστοιχα.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (4.7.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Related posts

Στο Ναύπλιο η Π.Ο.Ε.Ε. τίμησε ανθρώπους του Εμπορίου

1.195 κλήσεις “έκοψε” η αστυνομία στην Πελοπόννησο από 16 έως 22 Απριλίου

Ομάδα Σύνταξης

Α. Πουλάς βουλευτής Αργολίδας ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Να ενισχυθεί με προσωπικό η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας για τη θερινή περίοδο

Ομάδα Σύνταξης