panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λυγουριό Επιδαύρου: Έρχεται το 15o MBCE Basketball Camp by Mike Evaggelitsis

Κοινοποίηση

Μετά από χρόνια συνεχόμενης επιτυχίας στην διεξαγωγή του “MBCE BASKETBALL CAMP by Mike Evaggelitsis” και φέτος διοργανώνουμε το 15ο ΜBCE BASKETBALL CAMP στο Λυγουριό Επιδαύρου τις ημερομηνίες 17-21 Ιουνίου & 21-25 Ιουνίου 2023, υπό την αιγίδα του Δήμου Επιδαύρου σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΣ.

Το Camp αυτό έχει ως σκοπό την ψυχαγωγία και εκγύμναση νεαρών αθλητών/τριών ηλικίας από 6 έως 19 ετών, αναπτύσσοντας τις σωματικές και πνευματικές ικανότητες, καθώς και το αίσθημα ομαδικότητας και συνεργασίας των παιδιών. Οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τεχνικές και μυστικά του μπάσκετ από καταξιωμένους προπονητές. To MBCE Camp για 15η συνεχόμενη φορά δίνει την ευκαιρία στους αθλητές/τριές να γνωρίσουν την σημασία της ποιοτικής προπόνησης και να βουτήξουν στα μυστικά του μπάσκετ και συγχρόνως να ζήσουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης με τους συναθλητές και φίλους τους. Κοντά στην παράδοση και στην ιστορία της αρχαίας Επιδαύρου, στους πρόποδες των ορέων Αραχναίο, Κορυφαίο και Τίθιο.

Τι είναι το MBCE Basketball Camp by Mike Evaggelitsis

 • Πρόγραμμα προπονήσεων διαμορφωμένο για τις συγκεκριμένες ηλικίες
 • Ασκησιολόγιο με έμφαση στα βασικά, που διαφοροποιείται ανάλογα με το επίπεδο των αθλητών
 • Ατομική τεχνική (ντρίπλα – πάσα – σουτ ριμπάουντ ball handling – footwork – άμυνα)
 • Ατομική τεχνική ανά θέση – Βελτίωση συναρμοστικής ικανότητας και γενικής επιδιεξιότητας
 • Εξειδικευμένο πλάνο τεχνικής πάνω στον χειρισμό της μπάλας και του σουτ σε κάθε μορφή εκτέλεσης, εφαρμογές συνδιασμού και των δυο δεξιοτήτων
 • Συνεργασίες 2-5 παικτών
 • Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης ειδικά προσαρμοσμένο για την ηλικία των παιδιών.
 • Βελτίωση της φυσικής κατάστασης (σταθμός conditioning) με έμφαση στην ταχύτητα
 • Προβολές βίντεο
 • Σεμινάρια
 • Επισκέψεις καταξιωμένων προπονητών και διεθνών καλαθοσφαιριστών
 • Επισκέψεις σε ενδιαφέροντα τοπία και αρχαιολογικούς χώρους της Επιδαύρου (αρχαίο θέατρο – αρχαίο στάδιο Ασκληπιειού).
 • Επισκέψεις στα μουσεία Φυσικής Ιστορίας, Α’ Εθνοσυνέλευσης Επιδαύρου.

Καλεσμένοι

Το ΜBCE Basketball Camp by Mike Evaggelitsis έχουν επισκεφτεί καταξιωμένοι καλαφοσφαιριστές και προπονητές, όπως ο Θανάσης Αντετοκούμπο, Μπουρούσης Γιάννης, Κώστας Τσατσαρής, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Γιώργος Σιγάλας, Παππάς Νίκος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Morgan Jordan, Πελεκάνος Μιχάλης, Σαρικόπουλος Ζήσης, Λάζαρος Αγαδάκος, Λολίτα Λύμουρα, Διαμαντάκος Γιώργος, Bασιλόπουλος Φώτης, Κοσμά Αφροδίτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και οι προπονητές Βαγγέλης Αλεξανδρής, Παπαδημητρίου Θανάσης, Ντίνος Καλαμπάκος και η Αθηνά Ζέρβα.

Πρόταση

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του σχεδιασμού της διοργάνωσης αυτής, με ανώτερο σκοπό να προσφέρουμε στους μικρούς αθλητές ποιοτικές παροχές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες, αναζητούμε συνεργασίες χορηγικού χαρακτήρα με ανταποδοτικά οφέλη, με επιλεγμένες εταιρίες, όπως είναι η δική σας, που η παρουσία τους να προσδίδουν μία προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια αυτή.

Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση στην πρόσκληση χορηγίας, προκειμένου να σταθείτε αρωγός σε μία τόσο σημαντική για τα παιδιά διοργάνωση, μέσω της οποίας αναπτύσσετε η προτίμησή τους προς τον αθλητισμό και προάγει την ευγενή άμιλλα.

Related posts

Ξεκινά το σεμινάριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Πως θα είναι η μαρίνα Ναυπλίου όταν ολοκληρωθεί – Ποιες εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνει (μακέτες-video)

Ο Δήμος Ερμιονίδας στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia