ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προβολή ντοκιμαντέρ στο Άργος: “Αστυνομική βία και ψυχικό τραύμα”

Κοινοποίηση

Πριν από λίγες μέρες μια ανήλικη διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – είχε την ατυχία να διασταυρωθεί με δυνάμεις της ΟΠΚΕ μετά από αντιφασιστική συναυλία. Ένα ακόμα συμβάν στη μακρά ιστορία αστυνομικής αυθαιρεσίας σε αυτή τη χώρα.

Το ντοκιμαντέρ που θα προβάλουμε στο καφέ “Σταθμός” στις 19:00 το Σάββατο 11.11.2023 πραγματεύεται το βίωμα, το πένθος και την ανάγκη για απόδοση δικαιοσύνης σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η δημιουργός του, Χρύσα Λύκου, πήρε μεταξύ άλλων συνέντευξη από τις οικογένειες του Κώστα Φραγκούλη και του Νίκου Σαμπάνη, εφήβων οι οποίοι εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από ένστολους της ΕΛΑΣ, και από τον πατέρα του Βασίλη Μάγγου, που πέθανε μετά από βασανισμό του από την αστυνομία.

Και θα είναι μαζί μας για να συζητήσουμε το θέμα, μαζί με την ψυχολόγο Χαρά Δουσεμετζή.

Σας περιμένουμε!

Related posts

Για πρώτη φορά φωταγωγείται χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χωριό Αρκαδικό του Δήμου Επιδαύρου

admin

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές πρόσβασης για ΑΜΕΑ;

admin

Το συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου χρειάζεται εθελόντριες

admin