ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ήττα για την ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Αργολίδας από την ΕΠΣ Αθηνών

Κοινοποίηση

Δεν είχε καλό ξεκίνημα η ομάδα Κ14 της ΕΣΠΑ Αργολίδας καθώς στο πρωινό ματς του Πρωταθλήματος που έγινε στο γήπεδο Γαλατσίου έχασε με 3-1 από την ΕΠΣ Αθηνών.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 χάρη σε γκολ των Αχουλιά, Μπάκα και Ρούσση, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-1 με τον Πριόβολο.

Δοκάρι για την ΕΠΣ Αθηνών είχε ο Μπάκας.

ΕΣΠ ΑΘΗΝΩΝ (Δημητρης Κωνσταντοπουλος) 
Σαρακασίδης, Καπελλέρης (78′ Αναστασάκης), Πανουργιάς, Τερζόπουλος, Αθανασάκης, Μακρογαμβράκης, Τσαντήλας (78′ Δημολιάνης), Ρούσσης (58′ Πούπα), Αχουλιάς, Μάκος (70′ Μηδελλιάς), Μπάκας (70′ Μανσόλας).

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (Βασίλης Γεωργακόπουλος) Μποζιονέλος, Κωσταρέλος (60′ Βλαντούσης), Ροκιζας (56 Λεμπέτζης), Τσιώλης, Πανουτσόπουλος (56′ Βλάχος), Τσουνάπης (60′ Συξερης), Τριβυζάς, Κασίμος, Πριόβολος, Μπαρδης, Σμυρνιωτάκης (59′ Τότσικας)).

Related posts

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με τους Δημάρχους για την προετοιμασία των εκλογών

admin

Αργολίδα: Αύξηση επισκεπτών το 2023 σε Επίδαυρο και Μυκήνες

admin

Έπεσε Καναντέρ στην Κάρυστο – Αγωνία για τους πιλότους

admin