ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

2ο Tolo Fest: Ξεκίνησε στο Τολό Αργολίδας η διήμερη έκθεση τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων

Κοινοποίηση

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη και χαιρέτισε, το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιουνίου, στο λιμάνι του Τολού, την εναρκτήρια εκδήλωση του διήμερου 2ου Tolo Fest, συνδιοργανωτής του οποίου είναι η Περιφέρεια μαζί με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, το Τοπικό Συμβούλιο Τολού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού, τον Σύλλογο Αλιέων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τολού.

Το διήμερο φεστιβάλ -το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έκθεση τοπικών προϊόντων, φορέων και επιχειρήσεων, ζωντανή μαγειρική από επαγγελματίες σεφ κ.α.

‘Εχει ως στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής και τουριστικής δραστηριότητας στην περιοχή, καθώς και την γνωριμία ντόπιων και ξένων επισκεπτών με τα τοπικά προϊόντα.

Related posts

Μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου της Υπηρεσίας Επιτρόπου Π.Ε. Αργολίδας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης

admin

Εύκολο απόγευμα για την Ένωση Ερμιονίδας

admin

Συνάντηση του υπ. Βουλευτή Γιώργου Γαβρήλου με τον Τομεάρχη ΠΡΟ.ΠΟ. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Χρ. Σπίρτζη, και το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας

admin