ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου: «Να κάνουμε την Ψυχική Υγεία Παγκόσμια Προτεραιότητα για Όλους»

Κοινοποίηση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου σε συνεργασία με το Κ.Υ.Ναυπλίου και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αργολίδας πραγματοποίησε δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Στις 10/10/2023, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου, του Κ.Υ. Ναυπλίου και του Κ.Ψ.Υ.Αργολίδας ενημέρωσε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην δράση σχετικά με την προαγωγή της καλής ψυχικής υγείας. 

Επιπλέον, διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας, καθώς και τις υπηρεσίες που μπορούν να απευθυνθούν και να λάβουν υποστήριξη. Το φετινό μήνυμα για τον Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας είναι «Να κάνουμε την Ψυχική Υγεία Παγκόσμια Προτεραιότητα για Όλους»

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στη δράση μας, καθώς και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας για την άψογη συνεργασία μας. Επίσης εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας για την παραχώρηση του χώρου από το Δήμο Ναυπλιέων, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων δράσεων.

Ο Συντονιστής της ΤΟΜΥ Ναυπλίου
1η Κέντρου
Μπόμπος Γεώργιος

Related posts

Ανυφί Ναυπλίου: 2οι Αγγελοπούλειοι αγώνες τη Κυριακή 18 Ιουνίου

admin

Εκλογές 2023: Τα σχολεία γίνονται εκλογικά κέντρα – Τι ισχύει για όσους είναι εφορευτική επιτροπή και δεν εμφανιστούν

admin

Τίμησαν τους απόστρατους στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin