panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Χρόνης: Το Αδάμι είναι ένα χωριό του Δήμου μας όπου κυριαρχεί το κτηνοτροφικο και αγροτικό κομμάτι!

Κοινοποίηση

Εκλεκτά προϊόντα άρτου, τυροκομικά και προϊόντα Ελιάς παράγονται εδώ!

Αρκετές οικογένειες με μικρα παιδιά κατοικούν ακόμα εδώ αντιστεκομενοι στην συγκέντρωση στις μεγαλύτερες πόλεις.

Γειτνιαζει με το Λυγουριο και αυτό το βοηθά στο να έχουν άμεση πρόσβαση οι κάτοικοί του, σε όλες τις δραστηριότητες που γίνονται εδώ.

Η έμφαση που δόθηκε στην αγροτική οδοποιία βελτίωσε την προσβασιμότητα κτηνοτρόφων και αγροτών, ενώ η ολοκλήρωση της παιδικής χαράς, η περιποίηση της πλατείας “Προέδρου Δημητρίου Κωστοπουλου”, η βελτίωση της παλιάς Κοινότητας ώστε να μην πέσει το κτίριο και φυσικά η βελτίωση και απόδοση για τις θερινές ημέρες του δημοτικου σχολείου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε ένα πεζοπορο τμήμα να είναι πάντα εδώ, ήταν μερικά από τα έργα που ολοκληρώθηκαν.

Η ολοκλήρωση της μελέτης για ολοκληρωμένη αλλαγή του δικτύου ύδρευσης, η προγραμματικη σύμβαση με την Περιφέρεια για τη μεταφορά του νερού έως το μοναστήρι της Μονής Καλαμιου και η ολοκλήρωση της μελέτης για τη δημιουργία αποχετευτικου δικτύου και μεταφορά στην Ε.Ε.Λ. Λυγουριού είναι αυτά που δρομολογηθηκαν και ολοκληρωνονται σιγά σιγά.

Η υλοποίηση των παραπάνω μελετών στο φυσικό τους αντικείμενο καθώς και η συνέχιση και ολοκλήρωση της συντήρησης του δρόμου Αδαμι Καντια είναι τα μεγάλα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν την επόμενη 5ετια!

Όλοι μαζί, με μια ομαδα που ως επί το πλείστον ζει και εργάζεται στον τόπο μας, βλέπουμε αισιόδοξα το Δήμο Επιδαύρου του 2028!!

Συνεχίζουμε…

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

Related posts

Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε πρατήρια καυσίμων, συνεργεία και ιδιωτικά ΚΤΕΟ από την Περ. Πελοποννήσου

Ομάδα Σύνταξης

Επίσκεψη του Δημήτρη Κωστούρου στο Αραχναίο

Τρεις εκδηλώσεις υποστηρίζει η Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους Μυκηνών αυτή την εβδομάδα