panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Χρόνης: Ο Άγιος Δημήτριος (Μετόχι) είναι μια τοπική κοινότητα με ενεργό πληθυσμό!!

Κοινοποίηση

Οι κάτοικοί του είναι άνθρωποι που αγαπούν το χωριό τους και προσπαθούν με καθε τρόπο να το αναβαθμίσουν!

Αυτό το είδαμε στη λειτουργία των αιρετών της 4ετιας που πέρασε!

Με πολύ προσωπική δουλειά και δυνατό σχεδιασμό ολοκληρώσαμε χρόνια προβλήματα όπως η εξεύρεση λύσεις για το νερό με αγορά νέας γεώτρησης, η συμπλήρωση των εργασιών στο γήπεδο Αγίου Δημητρίου, η τακτικοτατη και ολοκληρωμένη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και φυσικά η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών!

Σχεδιάσαμε και μελετάμε ηδη ώστε άμεσα να ενταχθούν ο Βιολογικός καθαρισμός του Αγίου Δημητρίου (επέκταση ΕΕΛ Λυγουριού), η συντήρηση και ο σπουδαίος εκσυγχρονισμος του δημοτικου σχολείου και του νηπιαγωγείου, η μελέτη ανάπλασης της πλατείας Αγίου Νικολάου, ξεκίνησε ηδη η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων (5χ5, Μπάσκετ, Βόλεϋ, όργανα γυμναστικής).

Σχεδιάζουμε με πάθος και όρεξη την επόμενη 5ετια με έργα υποδομών όπως ζητήματα ύδρευσης και αποχετευσης, εκμετάλλευση του Γυμνασίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, ολοκλήρωση της αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων!

Με γνώση, εμπειρία, όραμα και όρεξη προχωράμε όλοι μαζί στην επόμενη μέρα του Αγίου Δημητρίου, στην επόμενη μέρα του Δήμου Επιδαύρου!!!

#epidavros

#dimosepidavrou

#toposnadeis

#toposnazeis

#milamemeerga

#ergokaiorama

Related posts

Συμβάσεις για αναβάθμιση αντλιοστασίου στα Πυργιώτικα και για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Θερινό Master Class στο Τολό: “Η εκπαίδευση στις φυλακές – Παράθυρο προς τις ευκαιρίες”

Αργολίδα: Μια εκδήλωση γνωριμίας με το υγρότοπο Ναυπλίου- Νέας Κίου