panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Χρόνης: Η Δήμαινα είναι ένα καθαρά αγροτικό χωριό με αρκετούς νέους ανθρώπους να έχουν επιλέξει να ζήσουν εδώ μαζί με τις οικογένειές τους!

Κοινοποίηση

Άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να τον βλέπουν να προοδεύει με ιδιαίτερη φροντίδα για τα παιδιά και το σχολείο τους!

Την 4ετια που πέρασε βάλαμε στόχο και έγινε ολοκληρωμένη αναβάθμιση των σχολείων εσωτερικά και εξωτερικά, βελτιώθηκε η αγροτική οδοποιία, δημοπρατηθηκαν μεγάλα κομμάτια δρόμων όπως του σκοπευτηριου και βελτιώνονται κομμάτια για Χέλι και Αγγελοκαστρο, εγινε αναβαθμιση της κεντρικης πλατειας και του κεντρου νεότητας, προχώρησε η γραφειοκρατία και ολοκληρώνεται η πλατεία Ιατρείου της Δημαινας, μπήκε σε οριστική τροχιά υλοποίησης ο αγωγός ομβρίων υδάτων, ενώ ολοκληρώθηκε η μελέτη για την επέκταση της Αποχέτευσης στη Δήμαινα (ΕΕΛ Νέας Επιδαύρου).

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να σχεδιάζουμε νέους χώρους σωματικής άσκησης, ολοκλήρωση της βελτίωσης σημαντικών αρτηριών, επάρκεια σε νερό και βατότητα στους αγροτικούς δρόμους!

Μαζί με την ομαδα των υποψηφίων και τους κατοίκους μας, μπορούμε να δούμε την εξωστρέφεια των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων και την περαιτέρω ανάπτυξη του σημαντικού αυτού χωριού, καθώς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε!

Related posts

Δήμος Άργους Μυκηνών: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εγγραφών μέσω σε ΕΣΠΑ σε βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ

Σημαντική επιτυχία της Αστυνομίας στην Αργολίδα – Εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση που είχε ρημάξει την περιοχή στις κλοπές

Ομάδα Σύνταξης

Ο Ημιμαραθώνιος Επιδαύριος δρόμος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην αθλητική κοινότητα

Ομάδα Σύνταξης