panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αργολίδα – Κλοπές σε Κορινθία και Μεσσηνία

Κοινοποίηση

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία,  περιλαμβάνει το σημερινό αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (1.5.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -3- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 9.1.2023 στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (1.5.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 18χρονος ημεδαπός και 24χρονος αλλοδαπός, γιατί o 24χρονος προσπάθησε να εισάγει στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας μικροποσότητες κάνναβης, τις οποία είχε αποκρύψει σε είδη ρουχισμού με σκοπό να τις παραλάβει ο 18χρονος, ο οποίος κρατούταν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Related posts

Σε αυτά τα σημεία θα γίνονται rapid test στην Αργολίδα από 24 έως και 28 Ιουλίου

Αργολίδα: Θετικά ξεκίνησε το λεμόνι – Καλές οι προβλέψεις για το πορτοκάλι – Μειωμένη παραγωγή στα μανταρίνια

Ερμιονίδα: Τσέχοι επιστήμονες αναβιώνουν προϊστορικό ταξίδι με τερματισμό το σπήλαιο Φράγχθι