panargolikos.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Διεκδικούμε Ισχυρή Ελλάδα, Ισχυρή Αργολίδα!

Κοινοποίηση

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψήφισαν σταθερότητα και συνέχεια. Στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη επέλεξαν να συνεχίσουμε μπροστά. 

Οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους επιβεβαίωσαν το θετικό αντίκτυπο που είχε η πρώτη τετραετία διακυβέρνησης της χώρας στην πλειοψηφία των πολιτών. 

Τα αποτελέσματα επίσης αποδεικνύουν ότι είχε όφελος για όλους, γιατί υπήρξε στοχευμένη κοινωνική πολιτική, αλλά και ανάπτυξη που χωρίς αυτήν δεν θα ήταν δυνατή η ενίσχυση των πολιτών στις κρίσιμες περιόδους. 

Γιατί άνθρωποι ξαναβρήκαν δουλειές, άλλοι αύξησαν τους τζίρους τους και άλλοι τα μεροκάματά τους και ένιωσαν μεγαλύτερη σιγουριά για την επόμενη μέρα. Αναπόφευκτα μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια έγιναν και λάθη. 

Είμαστε όμως εδώ για να τα διορθώσουμε και για να ολοκληρώσουμε όσα δεν προλάβαμε. Με την εμπειρία που χτίσαμε, με την εμπιστοσύνη που λάβαμε, πιστοί στο πρόγραμμα που παρουσιάζουμε. 

Προχωράμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με μεγάλη δυναμική και καθαρά μηνύματα προς όλους. Δεν είναι ώρα όμως ούτε για θριαμβολογίες ούτε για εφησυχασμό. Η κάλπη είναι και πάλι άδεια και πρέπει να δώσουμε όλες και όλοι το παρών, για να βγούμε και πάλι νικητές. 

Νικητές με μια ασφαλή αυτοδυναμία που θα εξασφαλίζει μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση για να κάνει πράξη τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα μας. Η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική σκοπιμότητα, είναι εθνική αναγκαιότητα. 

Για μια ισχυρή Ελλάδα που θα συνεχίσει να πηγαίνει σταθερά , τολμηρά, μπροστά. Η μάχη των επόμενων εκλογών έχει και τοπικό ενδιαφέρον. Γιατί μπορούμε και πρέπει να ενισχύσουμε τη φωνή μας. Κερδίζοντας, μετά από αρκετά χρόνια, και δεύτερη έδρα για τη Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα η εκπροσώπηση, η παρουσία και οι διεκδικήσεις μας θα είναι πιο ισχυρές. 

Μπορούμε να το πετύχουμε πείθοντας τους συμπολίτες μας που δεν μας ψήφισαν στις 21 Μαΐου ότι θα έχουν και οι ίδιοι οφέλη από μια πιο ισχυρή εκπροσώπηση του νομού μας, αλλά και με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Τίποτα δεν είναι δύσκολο αρκεί να πιστέψουμε και να παλέψουμε για μια πιο ισχυρή Αργολίδα. Για να πάμε το τόπο μας μπροστά. Μπροστά, δυνατά!

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου
Υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας ΝΔ
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Related posts

Παραδοσιακό γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΣΑΜΙΝΘΟΣ¨ (ΒΙΝΤΕΟ)

“ΝΑΥΠΛΙΟ BC”: Μια νέα μπασκετική δύναμη στην Αργολίδα

Ξεκινάει σε Αργολίδα, Λακωνία και Μεσσηνία διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ