panargolikos.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας “Αθηνά”: Με τις Παραμυθούδες του Ναυπλίου η Γιορτή της μητέρας

Κοινοποίηση

Την Κυριακή 14 Μαΐου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας “ΑΘΗΝΑ”, πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πυργέλας την ετήσια εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας.

Η φετινή εκδήλωση είχε τον τίτλο “ο ρόλος της μάνας μέσα από τα παραμύθια” και οι Παραμυθούδες του Ναυπλίου ανέλαβαν να μας αφηγηθούν παραμύθια για μάνες που παίρνουν την ζωή στα χέρια τους και φροντίζουν…

Η όμορφη και παραστατική αφήγηση των Παραμυθούδων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, οι οποίοι μέσα από τον κόσμο των παραμυθιών αισθάνθηκαν την δύναμη της αγάπης της μάνας…

Ευχαριστούμε πολύ τις Παραμυθούδες Ναυπλίου, κυρίες Σοφία Ασλανίδου, Φωτεινή Βασιλείου και Μίρκα Καχριμάνη που μαζί τους ταξιδέψαμε σε αυτόν τον όμορφο κόσμο των παραμυθιών!

Επίσης, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μας τίμησε με την παρουσία του, τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, καθώς και τους βουλευτές Αργολίδας, κο Ανδριανό Ιωάννη και Πουλά Ανδρέα, τον πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κο Σκούφη Παναγιώτη, την αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑΜ, κα Δήμα-Πετροπούλου Ελισάβετ, την υποψήφια βουλευτή κα Τάνταρου Κρίγγου Σόνια και τον πρόεδρο της κοινότητας Πυργέλας κο Λαμπρόπουλο Αντώνη.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι κυρίες του συλλόγου προσέφεραν στους παρευρισκόμενους λουλούδια και χειροποίητα κεράσματα.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!

Και του χρόνου!!!

Related posts

“Αλλαγή Πορείας”: Υποψήφιος στο Άργος με την παράταξή μας ο Γιώργος Καρούτας

Συνελήφθησαν τρία άτομα για καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης στην Αργολίδα

Σύλληψη ανήλικης στο Ναύπλιο με κάνναβη