panargolikos.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κοινοποίηση

Πλούσιο το σημερινό αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομική Διεύθυνσης Πελοποννήσου που περιλαμβάνει συλλήψεις για υπεξαίρεση στη Λακωνία και κλοπές και ναρκωτικά στη Μεσσηνία.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (17.5.2023) το πρωί, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για υπεξαίρεση.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Συνελήφθη δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, προχθές (16.5.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί διέρρηξαν περίφραξη αγροκτήματος ημεδαπού και στη συνέχεια -2- αποθήκες, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (17.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, 18χρονη, 20χρονος και -2- ανήλικοι, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα-σουπερμάρκετ, διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν, ενώ όπως προέκυψε, οι ανωτέρω -2- ανήλικοι δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Τέλος, για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται ακόμη -3- ημεδαποί, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (17.5.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Related posts

Γ.Γκιόλας: “Άνθισε” το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

1.358 τροχαίες παραβάσεις στην Πελοπόννησο σε μία εβδομάδα – Οι περισσότερες για παράνομη στάθμευση και υπερβολική ταχύτητα