ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Τατούλης: Επιτακτική ανάγκη και απαίτηση η αναστολή των πλειστηριασμών στις πληγείσες περιοχές

Κοινοποίηση

Τα έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών έπληξαν και περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ιδιαίτερα τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας (Δήμους Ερμιονίδας και Επιδαύρου), Λακωνίας, (Δήμο Μονεμβασίας), Κορινθίας (Δήμο Νεμέας), με σοβαρές επιπτώσεις στις υποδομές και κυρίως στις ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις συμπολιτών μας με τεράστιες ζημιές.

Ζητάμε άμεσα να κηρυχθούν οι περιοχές αυτές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών και να καταβληθεί άμεσα η αποζημίωση στους δικαιούχους. Να παρθούν επίσης μέτρα για φορολογικές και ασφαλιστικές ελαφρύνσεις, όπως έχει γίνει σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Επιτακτική ανάγκη και απαίτηση είναι η αναστολή των πλειστηριασμών στις πληγείσες περιοχές.

Η παράταξή μας θα αναλάβει πρωτοβουλία για σχετική απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου και θα αποστείλει σχετική επιστολή στα αρμόδια υπουργεία.

Related posts

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Σκαρπέντζος υποψήφιος στο Άργος με την “Αλλαγη Πορείας”

admin

Πανηγυρικά εορτάστηκε η εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανασίο

admin

Πυρκαγιά στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας – 43 πυροσβέστες και 2 αεροσκάφη στη μάχη της κατάσβεσης

admin