panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χαρδαλιάς έκανε αυτοψία στον κατεστραμμένο επαρχιακό δρόμο Επιδαύρου – Καλλονής

Κοινοποίηση

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώθηκε για τις ζημιές στον οδικό άξονα Επιδαύρου – Καλλονής και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Αυτοψία στο κατεστραμμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο Επιδαύρου – Καλλονής που επλήγη από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης ΑττικήςΝίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Γιάννη Βουτσινά και τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων, Τάσο Μούγιο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ενημερώθηκε για τα σημεία του οδικού άξονα που έχουν υποστεί ζημιές –μετά τις κατολισθήσεις και τις ρωγμές στο οδόστρωμα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία– και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά, ορίσθηκε τεχνική σύσκεψη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, εντός της επόμενης εβδομάδας, για την επιτάχυνση στα έργα άμεσης αποκατάστασης των ζημιών και για την ταχεία επαναφορά της κυκλοφορίας σε όλα τα τμήματα του οδικού δικτύου που έχουν πληγεί.

«Η ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών είναι άμεση. Χάθηκαν, χωρίς λόγο, τέσσερις ολόκληροι μήνες, πράγμα ανεπίτρεπτο. Ό,τι είναι τεχνικά δυνατό θα προχωρήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, με την απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Related posts

Την ιστορική Μονή Αυγού επισκέφθηκαν μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Άργους

Ομάδα Σύνταξης

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Αργολίδα – Κλοπές σε Κορινθία και Μεσσηνία

Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά για το θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη