panargolikos.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας με την παράταξη Τατούλη

Κοινοποίηση

Κατατέθηκε και ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης “Νέα Πελοπόννησος”, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

  • Βερδελής Βασίλειος του Ευαγγέλου
  • Γεωργίου Κωνσταντίνος του Οδυσσέα
  • Γιαννακοπούλου Ιωάννα του Γεωργίου
  • Κανούσης Νικόλαος (Ήρων) του Παναγιώτη
  • Καραχάλιος Γεώργιος του Αλεξάνδρου
  • Καρούντζου – Ολάνη Καλλιρόη (Ρούλα) του Θεοφάνη
  • Κοκορομύτη Γεωργία (Γωγώ) του Δημητρίου
  • Κολιατσοπούλου-Αργέντου Παρασκευή (Εύη) του Αναστασίου
  • Λυμπέρης Αντώνιος του Ιωάννη
  • Μακρής Δημήτριος του Νικολάου
  • Μπόμπος Γεώργιος του Ιωάννη
  • Οικονόμου Γεώργιος του Αθανασίου
  • Οικονόμου Θεόδωρος του Παναγιώτη
  • Παναγή Χάρις (Χαρούλα) του Κωνσταντίνου
  • Παναγόπουλος Αναστάσιος του Δημητρίου
  • Παπαθανασίου Ελένη (Έλενα) του Ηλία
  • Παπαχρήστου-Δεληγιάννη Αικατερίνη του Γεωργίου
  • Πλατής Φίλιππος του Δημητρίου
  • Σκανδάλη Μαρίνα-Ειρήνη του Κωνσταντίνου
  • Χρονόπουλος Ανδρέας του Κωνσταντίνου

Κατά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στις 5 Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, ο Πέτρος Τατούλης ανέφερε:

Φίλες και Φίλοι Πελοποννήσιοι,

Μαζί έχουμε περπατήσει μακρύ δρόμο.  Έχουμε ζήσει μεγάλες επιτυχίες και έχουμε ανέβει σε δύσκολες, αλλά ψηλές κορφές. Προτεραιότητα μας ήταν πάντοτε οι πολίτες και ο τόπος μας. Και μαζί σε δύσκολες εποχές, καταφέραμε να κάνουμε την Πελοπόννησο ισχυρή. Με έργα υποδομής, λιμάνια, δρόμους, μαρίνες, φράγματα, έργα προστασίας των ακτών, σχολεία, αρδευτικά, υποδομές ύδρευσης, έργα πολιτισμού, που ο τόπος μας δεν είχε ξαναδεί ποτέ.

Με την «Μυθική Πελοπόννησο» να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο δημιουργώντας έναν νέο δημοφιλή προορισμό και μια δυναμική αναδυόμενη αγορά. Με τις εξαγωγές των προϊόντων μας να αυξάνονται κατακόρυφα και η Πελοπόννησος από τις τελευταίες θέσεις στην χώρα να φτάνει ανάμεσα στις πρώτες τρεις περιφέρειες. Με χρηματοδοτικά εργαλεία που για πρώτη φορά εφαρμόστηκαν στην χώρα: στην διαχείριση απορριμμάτων και στην κατασκευή της μαρίνας του Ναυπλίου. Με χρήματα που βρήκαμε και εξασφαλίσαμε προκειμένου η Πελοπόννησος να σταθεί όρθια σε δύσκολους καιρούς. Με πρόγραμμα και στρατηγικό σχεδιασμό: το ΑΕΠ ανέβηκε ενώ στην χώρα κατρακυλούσε, η ανεργία μειώθηκε σε πολύ χαμηλά ποσοστά και η Πελοπόννησος βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη των Περιφερειών, αλλά και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Σ’ αυτή τη διαδρομή κάναμε και λάθη. Ήταν φορές που δεν τολμήσαμε αρκετά, όμως βγάλαμε το κάρο από την λάσπη και σήμερα είμαστε πιο έμπειροι από ποτέ.

Τώρα ανοίγεται μπροστά μας, ένας νέος δρόμος, με νέες προκλήσεις, σε μία Ελλάδα που παλεύει να ξεπεράσει τις κρίσεις της και σε μια Ευρώπη που αλλάζει, παλεύοντας να κρατήσει το όραμα της ζωντανό.

Βγαίνουμε από αυτή την κρίση πιο ώριμοι και μέσα μας πιο ισχυροί και πιο βέβαιοι στην προσπάθειά μας να αναζητήσουμε ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον. Μακριά από τον τοξικό διχασμό, τον λαϊκισμό, που μπόλιασε την ελληνική κοινωνία. Και να μπορέσουμε μέσα από αυτή τη σκόνη, μέσα από αυτή την θολούρα, που σκόπιμα δημιουργούν κάποιοι, να ανατείλει ο ήλιος μίας πιο φωτεινής Πελοποννήσου.

Και το μέλλον της Πελοποννήσου πρέπει να είναι ένα μέλλον μίας περιφέρειας, η οποία ξαναβρίσκει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι κρίσιμα και εμείς θέλουμε μια ισχυρή Πελοπόννησο σε μια ισχυρή Ελλάδα: Με νέες επενδύσεις. Με Δουλειά για όλους και αύξηση του εισοδήματος. Με Κοινωνική Προστασία και συνοχή. Με ποιότητα ζωής και ασφάλεια.

Πελοποννήσιες και Πελοποννήσιοι

Η ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ είναι εδώ, Ανανεωμένη, Ισχυρή, Ανεξάρτητη και παρουσιάζει την ολοκληρωμένη, σύγχρονη και προοδευτική πρότασή της.

Ανακοινώνουμε σήμερα τα ψηφοδέλτιά μας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες που συγκροτούνται με τον ανώτατο αριθμό υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων που επιτρέπει ο εκλογικός νόμος. Ψηφοδέλτια νίκης που συγκροτήθηκαν στην κοινωνία και όχι σε κομματικά γραφεία. Συμμετέχουν πάρα πολλά νέα, αλλά και έμπειρα στελέχη, με γνώσεις και σύγχρονες προσεγγίσεις, θέληση για προσφορά και αναγνώριση από τις τοπικές κοινωνίες.

Ευχαριστώ όλες και όλους για τη συμμετοχή και την ανιδιοτελή διάθεσή τους για προσφορά και τους εύχομαι καλό αγώνα.

Προχωράμε για την Πελοπόννησο του 2030 με μια Συμφωνία Εμπιστοσύνης με όλους εσάς. Με συγκεκριμένες δεσμεύσεις:

Για μια Πελοπόννησο Παραγωγική και Εξωστρεφή.

Για μια Πελοπόννησο Πράσινη και Ασφαλή.

Για μια Πελοπόννησο Ψηφιακή, Δημοκρατική και Ανθρωποκεντρική.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Το μέλλον του τόπου μας και των νέων ανθρώπων που θέλουμε να κρατήσουμε σε αυτόν.

Γνωρίζουμε και μπορούμε να κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη. Και αυτό μπορώ να το εγγυηθώ προσωπικά.

Related posts

Η συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στην εκπομπή «Βήμα Αυτοδιοίκησης»

Ομάδα Σύνταξης

100+ΕΡΓΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ – βίντεο

Μαθητές από την Αργολίδα συμμετέχουν στη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας σχολικού Έτους 2022 – 2023