panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας πέταξαν ψηλά και μάγεψαν ξανά

Κοινοποίηση

Οι Ιπτάμενοι πέταξαν ψηλά και μάγεψαν ξανά αυτή τη φορά με τα εναέρια ακροβατικά τους.

Οι αθλήτριες των Ιπτάμενων συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εναέριων ακροβατικών που διεξήχθη στην Αθήνα το Μάιο του 2023. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Οι αθλήτριες των Ιπτάμενων Χρύσα Γαβρίλη, Θεώνη Διαμαντοπούλου, Ελεάννα Καχριμάνη, Μαρίζα Καραντζά και Σκιντζή Αθηνά αγωνίστηκαν στα εναέρια ακτοβατικά και πιο συγκεκριμένα σε όργανα όπως aerial sling, aerial silks και aerial hoop.

Και οι 5 Ιπτάμενες αθλήτριες παρουσίασαν άρτια δομημένες, εξαιρετικής δυσκολίας, μοναδικές χορογραφίες και μάγεψαν κοινό και κριτική επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα η Ιπτάμενη Θεώνη Διαμαντοπούλου κατέκτησε την 3η πανελλήνια θέση στα aerial silks στην κατηγορία της ενώ εντυπωσίασε με με τη χορογραφία της στο aerial sling. Η Μαρίζα Καραντζά κατέκτησε την 5η θέση στο aerial sling. 

Η Ελεάνα Καχριμάνη και η Χρύσα Γαβρίλη κατέκτησαν την 6η θέση στο aerial sling στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Τέλος η μικρή Αθηνά Σκιντζή στην πρώτη εμφάνιση της σε πανελλήνιο πρωτάθλημα εντυπωσίασε με την άρτια εκτέλεση της χορογραφίες της και βρέθηκε στις καλύτερες εμφανίσεις του αγωνίσματος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες των Ιπτάμενων και στην προπονήτρια Κατερίνα Δημακοπούλου. Περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Related posts

Ο Βασίλειος Γιαννακόπουλος Πρόεδρος της Τ.Κ. Καπαρελλίου υποψήφιος και πάλι με την ¨Αλλαγή πορείας”

Η Καρυά Αργολίδας βρίσκεται στο επίκεντρο του χειμερινού αθλητισμού με Artemisio Mountain Running

Επισκέψεις του υποψ. βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Πουλά σε δημόσιες υπηρεσίες του Ναυπλίου