panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

“Νύχτα των Μουσείων”: Απολαυστική μουσική βραδιά από το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας στο Ναύπλιο

Κοινοποίηση

Μια απολαυστική μουσική βραδιά χάρισαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας στο μουσικόφιλο κοινό το οποίο κατέκλυσε το Σάββατο 13 Μαϊου την πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο για τη συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στο πλαίσιο της Νύχτας των Μουσείων.

Το πρόγραμμα με τίτλο «Η Μούσα της μουσικής στα μουσεία» που ετοίμασαν και παρουσίασαν οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού σχολείου περιελάμβανε έργα από τέσσερα μουσικά σύνολα τα οποία ανέδειξαν με τον πιο όμορφο τρόπο τη συνέχεια της μουσικής έκφρασης και δημιουργίας στον τόπο μας.

Η παρουσίαση καθήλωσε το κοινό, το οποίο αντάμειψε την κοπιώδη εργασία που προηγήθηκε με θερμό χειροκρότημα.

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη καλωσόρισε τους προσκεκλημένους κάνοντας αναφορά στη Νύχτα των μουσείων αλλά κυρίως στη σημαντική δουλειά που γίνεται στο σχολείο αυτό, καθώς στην ενεργό συμμετοχή που έχουν στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου.

Τη συναυλία μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο νέος και ο απερχόμενος σύμβουλοι μουσικής εκπαίδευσης της περιφέρειας Πελοποννήσου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Related posts

Οι ευχές του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσου για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Ομάδα Σύνταξης

Με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού Άργους η «17η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»

ΟΓΔΟΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Ν. ΡΟΕΙΝΟ Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ