panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Ναύπλιο Επόμενη Μέρα”: Προάγγελος νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης μας

Κοινοποίηση

1000 και πλέον πολίτες έδωσαν το ηχηρό τους μήνυμα: Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει την δημιουργική πορεία με δήμαρχο το Δ. Κωστούρο.

Σε βραδιά – προάγγελο νίκης εξελίχθηκε η νύχτα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου για το Δημοτικό Συνδυασμό «Επόμενη Μέρα ».

Η μαζική συμμετοχή των φίλων της παράταξης στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έδωσε τεράστια δύναμη στο Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο αλλά και στα στελέχη της παράταξης να συνεχίσουν τον δημιουργικό αγώνα για το Δήμο Ναυπλιέων και στην επόμενη δημοτική περίοδο.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δημαρχος Δημητρης Κωστούρος τόνισε πως έχουμε πια αποδείξει ότι οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη.

Προχωράμε συντονισμένα με προίκα την εμπειρία και τις γνώσεις μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμα καλύτερο.

Επίσης ζήτησε από τους δημότες να κλείσουν τα αυτιά τους στους δήθεν σωτήρες και μαθητευόμενους μάγους που το μόνο που διεκδικούν είναι να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Οι 1000 και πλέον δημότες, επισήμανε ο Δημαρχος Δ. Κωστούρος , που βρέθηκαν στον εκλογικό κέντρο ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη μας στάσιμη, δέσμια ξεπερασμένων πολιτικών που γνώρισε ο Δήμος παλιότερα και που σήμερα φαντάζουν ως κακές αναμνήσεις.

Related posts

ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ: Κλειστή σύσκεψη των ΤΟΕΒ και Ομάδων Παραγωγών της Αργολίδας

Πυρκαγιά στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας – 43 πυροσβέστες και 2 αεροσκάφη στη μάχη της κατάσβεσης

“Αφετηρία Ζωής, Δημήτρης Κουτσούλης”