ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναύπλιο: Βραβεύθηκαν σημαντικές προσωπικότητες που στέκονται αρωγοί στο Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου

Κοινοποίηση

 Η Ιωάννα Παπαντωνίου, ιδρύτρια του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος (νυν Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου), με δική της πρωτοβουλία, βράβευσε στις 30 Οκτωβρίου 2023, σημαντικές προσωπικότητες, που εδώ και χρόνια στέκονται αρωγοί στο έργο του Ιδρύματος.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Επιθυμώ αυτές οι βραβεύσεις να γίνουν θεσμός και κάθε χρόνο να τιμώνται άνθρωποι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δείχνουν το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη τους για το Ίδρυμα και την επίτευξη των στόχων του».

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι:

– Αλεξάνδρα Στασινοπούλου, πρόεδρος Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος – ΒΙΟΧΑΛΚΟ

– Αντώνης Σαμαράς, πρώην πρωθυπουργός

– Διονύσης Κρητικός, πολιτικός μηχανικός, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος

– Αλέξανδρος Κλείτου Ιακωβίδης από την Κερύνεια της Κύπρου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός Παιδαγωγικής Ακαδημίας Κύπρου.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο FOUGARO ARTCENTER (αίθουσα Gallery) στο Ναύπλιο, και πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρίας ΚΥΚΝΟΣ ΑΕ.

*Στη φωτογραφία από αριστερά: Αλέκος Κλείτου Ιακωβίδης, Αντώνης Σαμαράς, Αλεξάνδρα Στασινοπούλου, Διονύσης Κρητικός

Related posts

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Χωρίς νερό για δυο ημέρες λόγω διακοπής ρεύματος το Ανυφί και το Ηραίο

admin

Ο Δημήτρης Καμπόσος εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Αλλαγη Πορείας” στο Άργος

admin

Καταργείται το Πανεπιστημιακό Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας στο Άργος και 35 ακόμα τμήματα που ιδρύθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ

admin