panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα νίκης από τον Γεώργιο Δωροβίνη στην κεντρική ομιλία του στο Ναύπλιο

Κοινοποίηση

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Liberty στο Ναύπλιο, γεμάτη από παλμό και ενθουσιασμό από εκατοντάδες Αργολιδείς, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο Χειρουργός – Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Δωροβίνης

Ο κ. Δωροβίνης βαθιά συγκινημένος ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την παρουσία τους και τη στήριξη στο πρόσωπό του.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την σημερινή σας παρουσία. Είναι τιμή μου που παραβρεθήκατε στην πρώτη πολιτική μου ομιλία, σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε επίσημα μόλις πριν από λίγες εβδομάδες μετά την τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, να με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος στην περιφέρεια Αργολίδας», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Δωροβίνης τόνισε πως η Αργολίδα πρέπει να στείλει το μήνυμα για την «ισχυρή νίκη και την ξεκάθαρη εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη», αποφεύγοντας πισωγυρίσματα, όπως χαρακτηριστικά είπε, τονίζοντας, επίσης, ότι η Αργολίδα, πρέπει να πάει μπροστά! 

«Την Κυριακή στις 21 Μαΐου δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, κανένας δισταγμός, καμία σκιά, η χώρα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και υπάρχει μόνο μία δυναμική,  η ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε.

Ο Γεώργιος Δωροβίνης στη συνέχεια της ομιλίας του ανέλυσε επιγραμματικά το έργο της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς και που, παρά τις δυσμενείς συνθήκες, όπως είπε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ κράτησαν τη χώρα ψηλά!

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Δωροβίνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου του για ανάπτυξη της Αργολίδας με την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας, του πρωτογενή τομέα, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης, της εστίασης, της ανάδειξης των αρχαιολογικών χώρων, της στήριξης των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των εργαζομένων, των κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών, των ατόμων με αναπηρία κ.ά.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Γεώργιος Δωροβίνης ανέφερε πως ήρθε για να μείνει και να εργαστεί σκληρά για τον τόπο του, την Αργολίδα και ζήτησε την ψήφο όλων.

«Σας ζητώ να μεταφέρετε ένα μήνυμα σε όλους. Την Κυριακή ψηφίζουμε Κυριάκο Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία. Ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Με την ίδια δύναμη σας ζήτω ευθέως τη στήριξή σας. 

Είμαι ένας από εσάς… 

Χρόνια τώρα με εμπιστεύεστε για να φέρω στον κόσμο το πολυτιμότερο αγαθό, τα παιδιά σας. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ», είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αργολίδα, χειροκροτούμενος από το πλήθος κόσμου που έδωσε το «παρών» στην ομιλία του.

Related posts

Δημοτικό Σχολείο Νέας Κίου: 20 χρόνια καμία δημοτική αρχή δεν προσπάθησε να δώσει λύση

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ερμιονίδας επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Ερμιόνης

Tiger & Dragon Meet in Nafplio: « Ήρθε για να μείνει»