panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κακή οργάνωση του σχολικού πρωταθλήματος – Υπερκόπωση και τραυματισμοί στην γυναικεία σχολική ομάδα ποδοσφαίρου του “Αυτενεργώ”

Κοινοποίηση

Ανάστατοι και προβληματισμένοι είναι οι γονείς των μαθητριών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λυκείου ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς από το εξαντλητικό οκταήμερο μέσα στο οποίο υποχρεώθηκαν να δώσουν τέσσερις ποδοσφαιρικούς αγώνες και μάλιστα τους δύο τελευταίους (στα Τρίκαλα και Πειραιά) σε διάστημα είκοσι δύο ωρών!

Είχε προηγηθεί η απίστευτη ταλαιπωρία στη Ζάκυνθο, όπου μετά τον αγώνα αποκλείστηκε λόγω κακοκαιρίας και δεν είχε ληφθεί καμία μέριμνα για τη διαμονή τους!

Ακολούθησε η πίεση από την πλευρά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και των υπευθύνων του Υπουργείου Παιδείας να μεταβούν οι μαθήτριες τη Δευτέρα, 3-4-2023, στα Τρίκαλα και την ίδια ημέρα να παίξουν με το Λύκειο Τρικάλων.

Ο αγώνας αυτός λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε για την επόμενη ημέρα (Τρίτη,4-4-2023) και η αποστολή με τις δεκαεξάχρονες μαθήτριες και τους συνοδούς καθηγητές αναζητούσαν λύση από τους υπευθύνους, την οποία δεν έλαβαν ποτέ.

Τελικά, μετά από το ενδιαφέρον που έδειξαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Τρικάλων, βρέθηκε ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα αργά το απόγευμα.

Η αποστολή μετά από πολύωρο και κουραστικό ταξίδι επέστρεψε στο Άργος αργά το βράδυ της Τρίτης και ειδοποιήθηκε από την υπεύθυνη της Διεύθυνσης Δ.Ε. Αργολίδας ότι στις 7 π.μ.. έπρεπε να αναχωρήσει για τον αγώνα με το Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης, με ώρα έναρξης την 12η μεσημβρινή στο γήπεδο του Ρέντη στον Πειραιά.

Αποτέλεσμα αυτής της απίστευτα κακής οργάνωσης ήταν οι σοβαροί τραυματισμοί και η υπερκόπωση των νεαρών αθλητριών, που αποτελούν και βασικές παίκτριες του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους, της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 και δύο της εθνικής ομάδας Κορασίδων με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις στην πορεία αυτών των ομάδων και κυρίως στην υγεία των αθλητριών.

Γιάννης Αποστολόπουλος

Related posts

Δυνατά φιλικά για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους με Μοσχάτο και Παναθηναϊκό

Μόνιμοι διορισμοί προσωπικού σε φορείς του Δημοσίου και στην Αργολίδα χωρίς απολυτήριο

Θανάσης Βέγγος: Δέκα χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο καλός μας άνθρωπος