panargolikos.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αργολίδα έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Ανδρέα Πουλά (βίντεο)

Κοινοποίηση

Μήνυμα νίκης, δύναμης και αισιοδοξίας έστειλε η χθεσινή μαζική προσέλευση του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων στη Δαλαμανάρα για την κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Πουλά. 

Μία συγκέντρωση βγαλμένη από τις ένδοξες ημέρες του ΠΑΣΟΚ η οποία έδωσε το στίγμα της αλλαγής και της επιστροφής της δημοκρατικής παράταξης εκεί που ανήκει, στον φυσικό της χώρο, στους πολίτες.

Ο κ. Πουλάς αρχικά ευχαρίστησε τους συντοπίτες, τους φίλους και τους συναδέλφους του που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην ομιλία του, Επιπλέον, ευχαρίστησε τον κ. Βασίλη Έξαρχο, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, πρώην Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πρώην Πρόεδρο του ΕΛΓΑ που ταξίδεψε από την Λάρισα για να παραστεί στην εκδήλωση και να προλογίσει τον υποψήφιο βουλευτή της Αργολίδας.

Ο κ. Πουλάς στη συνέχεια τόνισε με έμφαση «Από την ανταπόκρισή σας είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό, αναγεννημένο. Στέλνει μήνυμα συσπείρωσης, ελπίδας και νίκης και είναι έτοιμο να εκπροσωπήσει και να εκφράσει κάθε δημοκρατικό πολίτη της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ επαναφέρει τους δεσμούς του με την κοινωνία. Ξανασυναντά στο χωράφι τους αγρότες, στα πανεπιστήμια και στην αγορά εργασίας τους νέους, στους δρόμους και στους αγώνες τους συνδικαλιστές, στις διεκδικήσεις και στη μάχη της καθημερινότητας την τοπική αυτοδιοίκηση, στη βιοπάλη τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.»

Αναφερόμενος στον τόπο καταγωγής του την Αργολίδα ο κ. Πουλάς τη χαρακτήρισε έναν ευλογημένο τόπο με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο που δυστυχώς δεν έχουν αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε μέχρι σήμερα. «Για να πάει η Αργολίδα μπροστά χρειάζεται να υλοποιηθούν τα έργα υποδομής που θα συμβάλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη και τόσα χρόνια μένουν στάσιμα. Είναι ανάγκη να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να καταπολεμηθεί η ανεργία και ιδιαίτερα των νέων και να χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία σε αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα τα έργα του Ανάβαλου που λιμνάζουν στα υπουργικά συρτάρια για να αντιμετωπιστεί το έντονο πρόβλημα της λειψυδρίας και να αναπτυχθεί η αγροτική οικονομία. Για να έχουν οι πολίτες της Αργολίδας ένα πιο αξιοπρεπές και ποιοτικό επίπεδο ζωής θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νοσοκομείο που να ανταποκρίνεται πλήρως στις υγειονομικές τους ανάγκες.

Δεν νοούνται νοσοκομεία δίχως ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσωπικό, δίχως καίριες και χρήσιμες ειδικότητες.

Δεν μπορεί το 2023 να μην έχουν στελεχωθεί με παιδιάτρους οι νοσηλευτικές μονάδες Άργους και Ναυπλίου.

Δεν είναι δυνατόν πολλά περιστατικά να μεταφέρονται με τα ασθενοφόρα σε όμορους νομούς λόγω αδυναμίας περίθαλψής τους στη Αργολίδα.

Δεν είναι αποδεκτό οι πολίτες της Αργολίδας να αισθάνονται ανασφάλεια για την υγειονομική τους κάλυψη λόγω έλλειψης ακτινολόγων στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους με ευθύνη του Υπουργείου, της 6ης ΥΠΕ και της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Δεν είναι δυνατόν να ερημώνουν τα χωριά μας και αυτοί που μένουν πίσω να μη έχουν αγροτικό γιατρό για να γράψουν έστω και μία συνταγή.

Για να μπορέσουν οι αγρότες μας να επιβιώσουν και να συνεχίσουν να καλλιεργούν τα χωράφια τους χρειάζεται ένα ευνοϊκότερο οικονομικό περιβάλλον.

Δεν είναι δυνατόν οι παραγωγοί πορτοκαλιών στην Αργολίδα αντί να αποζημιώνονται στο ακέραιο για τις ζημιές από τον παγετό του Ιανουαρίου 2022 να αναγκαστούν μετά τις εκλογές να επιστρέψουν και χρήματα στον ΕΛΓΑ.»

Ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας υπογραμμισε ότι μετά την εκλογή του ως βουλευτής Αργολίδας στις εκλογές του 2019 και κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας επί τέσσερα χρόνια ήταν παρών σε όλες τις κοινοβουλευτικές μάχες και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία όπως ήταν αυτή της πανδημίας όσο ήταν υπεύθυνος για τον Τομέα Υγείας θέση με την οποία τον τίμησε η αείμνηση Πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά που με τη δύναμη και την αποφασιστικότητα της κράτησε το κόμμα δυνατό και όρθιο στα δύσκολα. «Οι μάχες ήταν συνεχόμενες για την προάσπιση του κοινωνικού κράτους, του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ, για τους νέους, για τους αγρότες, για τους συνταξιούχους,

για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ήμουν και είμαι πάντα παρών στον τόπο μου στην Αργολίδα με αμέτρητες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μου. Με πλήθος ερωτήσεων, έφερα στη Βουλή προς συζήτηση ζητήματα καίρια για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι δίπλα και κοντά στους πολίτες και στις καλές και στις άσχημες στιγμές και να αφουγκράζομαι τα προβλήματά τους. Ένα πράγμα με ενοχλεί. Η αδικία. Για αυτό τον λόγο μπήκα στην πολιτική για να παλέψω για δικαιοσύνη και δημοκρατία»

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το κίνημα που αντιπροσωπεύει από το 1981 την πρόοδο, τη μεταρρύθμιση και την αναγέννηση της χώρας. Πολιτική παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ είναι οι αγώνες για δημοκρατία, αξιοκρατία, διαφάνεια, ισότητα, ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη και σήμερα με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη παραμένει αυτόνομο στις πολιτικές επάλξεις, τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στον συνδικαλισμό και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Πουλάς κάλεσε τους πολίτες της Αργολίδας στις εκλογές της 21ης Μαϊου να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το ΠΑΣΟΚ και να τον τιμήσουν με τον σταυρό της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης για να συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό της Αργολίδας, για το καλό της χώρας.

Τώρα έχουμε επιλογή.

Η Αργολίδα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ.

Ψηφίζει Ανδρέα Πουλά.

Για μία Αργολίδα που αγαπάμε σε μία Ελλάδα που θέλουμε!

Related posts

Εκδήλωση μνήμης από το Δήμο Άργους Μυκηνών και το Σύλλογο Ποντίων Αργολίδας

Έρχεται επίδομα θέρμανσης για όσους ζεσταίνονται με ρεύμα

Εγκρίθηκαν οι όροι των προφορών για την μεταφορά μαθητών στην Αργολίδα μέχρι το 2026