ΠΑΝΑΡΓΟΛΙΚΟΣ.GR
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Άννα – Μαρία Λαμπίρη υποψήφια με την “Δυνατή Ερμιονίδα”

Κοινοποίηση

Η Άννα – Μαρία Λαμπίρη που γεννήθηκε στο Κρανίδι, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης (Πολιτικό Νομικής) του ΕΚΠΑ. 

Ακόμα, είναι ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ και της Δ.Α.Π. ΝΔΦΚ ως μέλος στο φοιτητικό σύλλογο της σχολής της.

Αν και πολύ νέα, αφού είναι μόλις 23 ετών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα θέματα του Δήμου μας, στον οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Την συγχαίρουμε γι’ αυτή την σπουδαία επιλογή της, την καλωσορίζουμε στην “Δυνατή Ερμιονίδα” και της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δυνατή Ερμιονίδα”
Δήμαρχος Ερμιονίδας

Related posts

Αστυνομικός σκύλος εντόπισε ναρκωτικά στο Άργος – Σύλληψη στο Ναύπλιο 28χρονου με μαχαίρι

admin

Φιλανθρωπικό Γκαλά Όπερας από το Δημοτικό Ωδείο Άργους – Μυκηνών και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αργολίδας

admin

Ενημερωτική εκδηλωση στο Επιμελητήριο Αργολιδας: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

admin