panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΔΗΕΡ: Η Κοινότητα Κρανιδίου έστειλε το μήνυμα

Κοινοποίηση

Η Κοινότητα Κρανιδίου έστειλε το μήνυμα: Το αυτοδιοικητικό κίνημα είναι εδώ, όλοι μαζί για μια Δημοκρατική Προοδευτική και Αποτελεσματική Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σε ένα καταπληκτικό και ιστορικό χώρο στην πλατεία Ρέπουλη στο Κρανίδι,με έντονη και ζεστή την Συμμετοχή του Κόσμου ,μας δωθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις βασικές δεσμεύσεις μας ,τις βασικές μας προτάσεις για τον Δήμο Ερμιονίδας για την Επόμενη πενταετία.

Επίσης απαντήσαμε σε κάποιους ψεύτικους μύθους με πονηρές σκοπιμότητες που κυκλοφορούν οι άλλες δύο συντηρητικές Δημοτικές παρατάξεις , έτσι πήραν την απάντηση που τους αρμόζει ,η αποκατάσταση της αλήθειας είναι για εμάς θέμα αρχής.

Στην συνέχεια παρουσίασαμε τους αυτονόητους αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς λόγους που μας επέβαλαν την αυτόνομη μας πορεία στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η μάχη των ιδεών συνεχίζεται για μια γνήσια και πραγματική Αποκέντρωση,οι αρχές του Αυτοδιοικητικού κινήματος είναι εδώ,τις υπηρετούμε για να είμαστε χρήσιμοι για τον Τόπο μας ,για το Δήμο Ερμιονίδας.

Related posts

Γ. Γαβρήλος: Χωρίς δρομολόγια του ΚΤΕΛ τα Δίδυμα Αργολίδας

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία

13 άτομα συνελήφθησαν στην Αργολίδα μετά από επιχείρηση της αστυνομίας