panargolikos.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Γαβρήλος: Κατάθεση αναφοράς για να ενισχυθεί περαιτέρω ο Δήμος Ερμιονίδας

Κοινοποίηση

Αναφορά προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας κατέθεσε χθες ο Γιώργος Γαβρήλος σχετικά με την ανάγκη να ενισχυθεί σημαντικά, και επιπλέον από ό,τι έχει προβλεφθεί, ο Δήμος Ερμιονίδας, μετά την επέλαση του Daniel και μετά τις καταστροφές που άφησε πίσω του.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, μεταφέροντας το σχετικά αίτημα του Δήμου Ερμιονίδας, σημειώνει πως ο Δήμος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις καταστροφές που βίωσε μετά τις πρόσφατες ισχυρές νεροποντές και πλημμύρες. Τα προβλήματα σε τμήματα του οδικού δικτύουπαραμένουν, σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν, κατοικίες παραμένουν ακόμη χωρίς πρόσβαση, ενώ σημαντικές ζημιές έχει υποστεί και το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.

Τέλος, υπό το πρίσμα και των νέων προειδοποιήσεων των μετεωρολόγων, ο Δήμος Ερμιονίδας και ο Γιώργος Γαβρήλος, ζητούν από τα Υπουργεία, με βάση τις καταστροφές που ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί αλλά και το γεγονός ότι η Ερμιονίδα είναι ένας μικρός Δήμος, με λίγα ίδια μέσα, να επανεξεταστούν τα αιτήματα για οικονομική βοήθεια και να ενισχυθεί περαιτέρω η περιοχή αυτή της Αργολίδας, ώστε σύντομα να επανέλθει στην κανονικότητα και οι κάτοικοι να αισθανθούν ασφαλείς.

Related posts

168η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο ΔΙΕΚ Άργους

Δ.Καμπόσος: Η οικογένεια μου, οι άνθρωποί μου αυτοί που πάντα με στηρίζουν

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Αργολίδα η παρουσίαση κοσμημάτων πολυτελείας της Louis Vuitton