panargolikos.gr
ΑΠΟΨΕΙΣΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Γαβρήλος για κλείσιμο ΕΛΤΑ Αγ. Τριάδας: Σε μαρασμό και εγκατάλειψη οδηγείται η ευρύτερη περιοχή της Αγ. Τριάδας

Κοινοποίηση

Η  απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ να σταματήσει οριστικά τη λειτουργία του τοπικού καταστήματος αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην αποψίλωση των περιφερειακών υπηρεσιών του Νομού, ενώ έχει ως άμεση συνέπεια την υποβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και της οικονομικής ζωής της κοινότητας.

Το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο χωριό της Αγ. Τριάδας, εκτός από τους δεκάδες συνταξιούχους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που εξυπηρετεί, αποτελεί την κύρια υπηρεσία που εξυπηρετεί και τους αγρότες της περιοχής. Μετά το κλείσιμο των υποκαταστημάτων τραπεζών, αν υλοποιηθεί και η παύση λειτουργίας των ΕΛΤΑ, η Αγία Τριάδα οδηγείται σε οριστικό μαρασμό και εγκατάλειψη.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, άμεσα σα ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ θα παρέμβουμε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο προς τον αρμόδιο Υπουργό. Παράλληλα η Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων οφείλει να αναιρέσει την απόφασή της, καθώς δεν είναι δυνατόν να κλείνει ένα κερδοφόρο κατάστημα και να αφήνει την Αγ. Τριάδα και τους γύρω οικισμούς, με περίπου 6.000 πληθυσμό, χωρίς την ελάχιστη πρόσβαση στις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κλείσει το μάτι σε υπέρογκες αυξήσεις των μελών Διοικητικών Συμβουλίων και golden boys, τα χωριά μας ωθούνται σε διοικητική απομόνωση. Το ελάχιστο χρέος της Πολιτείας είναι να εξασφαλίσει σε όλους τους κατοίκους του Νομού, ισότιμη πρόσβαση στις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες.       

Related posts

Ορκωμοσία υπηρεσιακού Πρωθυπουργού και βουλευτών – Η διάλυση της βουλής και οι δεύτερες κάλπες

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών διοργανώνει εκδρομή στη Τυνησία

Ομάδα Σύνταξης

«Ημέρας της Αστυνομίας» από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου